Jaroslav Naď to dal takto: Fašoblika, žumpa, pomýlenec...
30 | 08 | 2023 I Gabriela Fedičová

Jaroslav Naď sa upustil. Na sociálnej sieti nazval člena strany Republika fašoblikou, pomýlencom, extrémom, žumpou a stelesneným zlom. 

Jaroslav Naď reagoval na príspevok Tomáša Špačeka, člena Republiky.

"Boli sme si na Slavíne uctiť pamiatku SNP. Nikdy nezabudneme na tých, ktorí hrdinsky položili svoje životy sa lepšiu budúcnosť. Je hanbou, že aj táto udalosť sa zneuživa na politiku nenávisti a slovenské úrady nepozvali na oslavy SNP ruskú delegáciu, ktorá vzhľadom k historickým skutočnostiam je s touto udalosťou úzko spätá," napísal na sociálnej sieti Tomáš Špaček dňa 29. augusta 2023.

Toto jeho vyjadrenie bolo zápalkou, ktorá v Naďovi spustila plameň...

"ĎALŠIE ZRKADLO: EXTRÉMISTICKÁ FAŠOBLIKA SI MYSLÍ, ŽE ĽUDIA SÚ NA HLAVU PADNUTÍ A NEPAMÄTAJÚ SI," píše na sociálnej sieti Naď.

"Nech sa páči, prikladám (najmä vďaka Liga vypatlaných) ďalší dôkaz o tom, že strana plná extremistov Republika jednoducho neustále klame a predstavuje bytostné ohrozenie pre budúcnosť Slovenska. Tuto fanúšik agresora Ruska a extrémistických a dezinformačných stránok Špaček nám ukazuje, čo si myslel (a presviedčal o tom ľudí) o SNP v roku 2020 a čo si myslí dnes…," píše Naď.

"V roku 2020 to bol preňho “násilný zahraničím podporovaný prevrat”, dnes je to preňho “hrdinský boj za lepšiu budúcnosť”. Jednoducho, tento pomýlenec, ale tiež mnohí ďalší vo Fašoblike sú nielen extrémisti a sluhovia vraha Putina, ale aj farizejskí klamári, ktorí sa neštítia zneužívať dokonca aj SNP…," píše ďalej Naď.

"Len pripomínam, ak sa náhodou zabudlo, že predstavitelia Fašobliky, ako napríklad ich kandidát Pastuszek, ktorý šéfuje aj extrémistickej žumpe s názvom Kulturblog, ešte nedávno predával tričká s Tisom. Pastuszeka za to dokonca policajti aj obvinili. Na tomto tričku bol tiež Tisov podpis a nápisy: „Dr. J. Tiso, prezident, 1939-1947” a “Verní sebe, svorne napred!“," dodáva Naď.

"Toto je reálna nechutná extrémistická Fašoblika. Extrém, žumpa, klamstvá a stelesnené zlo. Nikto normálny na Slovensku im hlas nedá. Ich prípadná účasť vo vláde by bola zásadným ohrozením demokratického zriadenia na Slovensku. Vždy na to budem upozorňovať a môžu proti mne kľudne spúšťať koordinované útoky plné klamstiev. Je mi to jedno. Nemám čo skrývať, nie som ani extrémista, ani fašista, ani neonacista a už vôbec nie mafián a skorumpovaný had, ako viacerí z nich. Len nech sa pekne ukazujú. Spodina spoločnosti…," konštatuje Naď.

V príspevku zverejnil aj fotografiu

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik