Honosné krstiny Cibulkovej dcérky..(VIDEO+GALÉRIA)
01 | 09 | 2023 I Eka Balašková

34-ročná Dominika Navara Cibulková nie je z tých, čo by potrebovali s každou drobnosťou svietiť na titulkách bulvárnych časopisov. Krst jej dcérky Niny bol však veľkolepý a o túto udalosť sa na Facebooku so svojimi fanúšikmi podelila nie len ona, ale aj krstná mama jej dcérky. Nebol ňou nikto iný, ako europoslankyňa Monika Beňová.

Po krste priamo vo svätomartinskom dóme sa hostia odobrali priamo do barokovej záhrady Bratislavského hradu, kde sa konala hostina. Miesto bolo luxusne vyzdobené, rodičia, ale aj krstná mama žiarili šťastím a malá Ninka dostala ako spomienku na krst aj krásny darček.

Vo veľkom štýle

5-mesačnú Ninku pokrstili v Dóme sv. Martina a hostina sa konala v honosne dekorovanej barokovej záhrade Bratislavského hradu.  Cibulková sa o video, na ktorom rodičia žiaria šťastím a oslava dýcha luxusom, podelila na Facebooku.

Naleštiť ďalekohľady, priatelia, vo štvrtok nad ránom to príde!
Už v noci zo stredy na štvrtok sa milovníci hviezd môžu tešiť na najväčšiu astronomickú udalosť leta 2023 – Modrý supermesiac. Kto ho chce vidieť v plnej kráse, bude si vo štvrtok musieť privstať.. Ak sa vo vašom okolí poobzeráte po partii astro... Čítať ďalej
29 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

Krstná mama po tretíkrát

Úlohu krstnej mamy na seba so cťou prevzala europoslankyňa za Smer, Monika Beňová. Aj ona je známa milovníčka dobrej módy, čo ukázala aj na tejto udalosti. Takmer aristokratický vzhľad jej dodala elegantná pokrývka hlavy. Podľa Plusky mala na sebe kúsky, ktoré po spočítaní „hodili“ cenu pekne cez tisíc eur. Na krste jej robili spoločnosť partner, právnik Ľubomír Klčo a ich spoločná dcérka, Lea.

„Je cťou, ak si vás rodičia vyberú za krstnú mamu. Ninka je moje tretie krstniatko a som hrdá a šťastná za moje krstné deti. Samozrejme, aj za Ninušku,“ prezradila Beňová, ktorá si Cibulkovú veľmi váži pre jej aktivity pre deti v tenisovej akadémii.

Verná tradíciám

Beňová chválila aj novokrstenca. Malá Ninka bola podľa krstnej mamy spokojná a po celý čas rozdávala úsmevy. Od krstných rodičov sa pre krstniatko očakáva aj darček, čo vie aj Monika Beňová. Ak však očakávate honosný dar na spôsob čím viac ohúriť, budete prekvapení.

„Ninke sme kúpili retiazku, to sa na krstnú patrí,“skonštatovala politička.

Kollár má ĎALŠIE DIEŤA! Z veku matky ODPADNETE! A Richterová dodáva dôkazy... (FOTO)
Každý na Slovensku by si mal skontrolovať, či už nie je s Borisom Kollárom v príbuzenskom vzťahu! "Boris Kollár má ďalšie dieťa!!! Šestnáste? Sedemnáste? Ktovie? To asi nevie ani sám Boris Kollár." Na novú, neoverenú skutočnosť upozornila, ako... Čítať ďalej
26 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Ešte vo februári, v sladkom očakávaní
Ešte vo februári, v sladkom očakávaní
Facebook / Dominika Cibulková
Dominika je mamou aj trojročného Jakubka
Dominika je mamou aj trojročného Jakubka
Facebook / Dominika Cibulková
Facebook / Monika Beňová
Facebook / Monika Beňová
Facebook / Monika Beňová
Facebook / Monika Beňová
Facebook / Monika Beňová
Ešte vo februári, v sladkom očakávaní
Dominika je mamou aj trojročného Jakubka

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik