Hlas ľudu: No zbohom! Katastrofa pre Slovensko
30 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

PREBOHA, LEN KORČOK NIE!!! Píše Hlas ľudu, Hlavného denníka.

Dnes Ivan Korčok ohlásil svoju kandidatúru na prezidenta. Motiváciou je chuť pomôcť svojej krajine. Poviem to aj ináč.

„Moderný vlastenec“ a prezidentský kandidát KORČOK sa predstavil - kydal hnoj

Keď som počula, ako sa na tlačovke vyjadril k oslavám SNP vo Zvolene, keď povedal, že s tým človekom (Ficom) sa nechce zaoberať, už nikto nemusí pochybovať, že Korčok je druhá Čaputová. Ešte ani prezidentom nie je, už používa jej spôsoby. Pánboh nás ochraňuj pred Korčokom!

Stotožňujem sa s vyjadrením Smeru

„IVAN KORČOK JE TYPICKÝM PREZLIEKAČOM KABÁTOV. SMER – SSD HOVORÍ JASNE – ĎAKUJEME, NEPROSÍME! Hlavou štátu – Slovenskej republiky musí byť človek realizujúci suverénnu slovenskú zahraničnú politiku, bojujúci za mier a schopný odmietnuť cudzie záujmy poškodzujúce Slovensko. Pán Ivan Korčok nespĺňa ani jednu z týchto požiadaviek.“

Kým Smer hovorí jasné nie, Cigániková  sa teší

Hovorí, že je to skvelá správa pre Slovensko. Korčok sa rozhodol ísť do súboja, ktorý nebude ľahký. Janka by mu rada pomohla aj so zberom podpisov, ale verí, že Ivan dá 15 000 ako nič. „Môj podpis má istý, čo ten váš?“ pýta sa v závere  krátkeho statusu.

A tu je zopár záporných reakcií

Preboha, nie, Korčok ani zadarmo. Kto jeho bude voliť, akoby štetku zo skládky volil alebo nájomného podvodníka tri mastné vlasy!

No zbohom!

Ďalšie nebezpečenstvo pre Slovensko.

To môže ísť aj Remišová, aj s tebou.

Katastrofa pre Slovensko

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik