Bieloruská jadrová päsť je silnejšia! (VIDEO)
31 | 08 | 2023 I Milan Laca

Ďalší komplex "Iskander-M" vstúpil do služby v Bielorusku

Bieloruská armáda dostala novú súpravu raketového systému Iskander-M, informovala tlačová služba bieloruského ministerstva obrany.

Majú svoje rakety

Ministerstvo pripomenulo, že bieloruskí vojaci začali úplne nezávislú prevádzku prvej série operačno-taktického raketového systému Iskander, ktorý bol uvedený do prevádzky vo februári tohto roku.

Dali mu ešte jednu šancu, nech porazí Rusov! Poslednú?
Zelenskij dostal poslednú šancu. NATO sa dohodlo s Kyjevom na Rusku. Krajiny Severoatlantickej aliancie rokovali s ukrajinskou vládou o predĺžení bojov minimálne o ďalší rok. Kyjevský režim dostane stíhačky F-16, ozbrojené sily Ukrajiny však budú... Čítať ďalej
29 | 08 | 2023 | Milan Laca
Čo je to
Iskander OTRK obsahuje samohybné odpaľovacie zariadenie, transportné nakladacie vozidlo, vozidlo velenia a riadenia, vozidlo regulácie a údržby, miesto prípravy informácií a vozidlo na podporu života.
Raketový systém Iskander
Posilňujú armádu
Bieloruský prezident Alexander Lukašenko 19. decembra 2022 oznámil, že Moskva dodala Minsku systém protivzdušnej obrany dlhého doletu S-400 Triumf a operačno-taktický raketový systém Iskander. Začiatkom februára Ministerstvo obrany republiky oznámilo, že bieloruské ozbrojené sily začali úplne nezávislú prevádzku komplexu Iskander.
Aj jadrové rakety...

Na jar boli bieloruskí vojaci vyškolení v Rusku na údržbu a používanie taktických jadrových zbraní pre komplex Iskander-M.

Český prezident: Rusko nesmie vyhrať!
Pavel: Ruská agresia hrozí nabúrať platný medzinárodný poriadok. Ruská agresia i rastúca asertivita hrozí nabúrať doteraz platný medzinárodný poriadok, vystavaný na dohodnutých pravidlách a spolupráci. V prejave k českým veľvyslancom na Pražskom... Čítať ďalej
30 | 08 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme