TRAGÉDIA V PODHÁJSKEJ! Extrémny vietor zničil kúpalisko! (GALÉRIA)
29 | 08 | 2023 I Gabriela Fedičová

Kúpalisko v Podhájskej na juhozápade Slovenska v noci zasiahol extrémny vietor, ktorý napáchal obrovské škody. 

"Včerajší prechod studeného frontu na ktorého prednej strane sa formoval búrkový komplex priniesol okrem bleskov aj lokálne silné nárazy vetra. V Podhájskej sa s najväčšou pravdepodobnosťou vyskytol pri búrke downburst, ktorý svojím nárazovým vetrom a prívalovým dažďom napáchal takéto škody," píše sa na sociálnej sieti Moje Šurany.

"Obcou Podhájska sa prehnala ničivá búrka. Tá úradovala hlavne v okolí termálneho kúpaliska, kde napáchala značné škody. Vyvrátené sú stromy na ul. Železničná. Hasiči odstránili spadnuté stromy pre prejazd záchranných zložiek k termálnemu kúpalisku. Kúpalisko je do odvolania ZATVORENÉ," informuje na sociálnej sieti aj portál Imeteo.

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook
Facebook

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik