Hlas ľudu: Lucia, naša bojovníčka za lepší zajtrajšok
29 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

„Nech odpadne, čo je kolísavé, nech odpadne, čo je oportunistické, ale nech v tej strane zostane, čo je pevné, čo je charakterné, čo chce za tento národ zápasiť.“ Píše Hlas ľudu, Hlavného denníka

Voľakedy nám aj komunisti sľubovali, že budú zápasiť za nás a naše krajšie zajtrajšky. A dočkali sme sa. Prišla Čaputová, prišiel Matovič, Heger. Dočkali sme sa   prenasledovania a zatvárania opozície.

Oprášili sme totalitné heslá o budovaní krajších zajtrajškov. Zostalo, čo je charakterné, pevné,  odpadlo, čo bolo kolísavé, oportunistické.

Niektorí odpadli od Igora, niektorí od Fica...

Odpadli, aby si splnili svoje osobné ambície, aby povýšili svoje egá.  Preto založili nové strany a začali dávať nové sľuby. Aj Lucia z Bruselu sľubuje, že bude bojovať za nás, za krajšie zajtrajšky. Človek by si myslel, že koketuje s komunistami, že dokonca k nim prešla. Lebo dnes je taká móda. Z Dzurindových liberálov sa stali fašisti, tak prečo by sa z liberálky nestala komunistka? No nie? Čo je na tom, preboha, čudné? Rastieme, vyvíjame sa.

Ale nie. Lucia by to nespravila! To ja len nahlas uvažujem, mudrujem ako ona. Ona hlavne chcela byť líderkou. Lebo líder,  to znie hrdo. A kedysi túžila byť Xenou. Dnes je z nej bojovníčka za nás a náš lepší zajtrajšok. Založila Jablko a na Slovensko chcela priniesť Západ. Bruselský život, tanec, sex pre seniorov. Z neogabancov chcela spraviť ľudí. Lenže Jablko do volieb nedozrelo. Zhnilo na koreni. Zato Luckina túžba stláčať gombíky a riadiť naše životy prezrela.

Tak sa k Demokratom prilepila. Hegerovci rátali, že im Slovensko padne k nohám. Prerátali sa. Prerátali, ale veria. Verí aj Lucia.  Keď im prieskum nameral 4, 1 %, išla sa roztopiť od šťastia: „ Tieto čísla sú pre nás obrovskou motiváciou. Sú pre nás avízom, že ľudia stále dávajú šancu demokratickým silám na Slovensku, že to ešte s bojom o lepšiu budúcnosť nevzdali.

A preto to nevzdáme ani my. Bojujeme s vami, za vás, za lepší zajtrajšok.

Nakoniec ešte pridáva zoznam piatich úbožiakov, ktorí na posledných miestach u Hegera čakajú, že sa nájdu sprostí, čo im dajú hlasy.

Veru sprostí by sme boli, holúbkovia, keby sme vám naleteli, ej veru, sprostí! Veľa zla ste tu narobili. Choďte už do riti!

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik