Zomrel dvorný fotograf SND či SĽUKU Ctibor Bachratý
28 | 08 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Vo veku 68 rokov zomrel známy slovenský fotograf Ctibor Bachratý. Bol dlhoročným fotografom Slovenského národného divadla, ktoré o jeho úmrtí informovalo na sociálnej sieti.

Bachratý fotil aj pre divadelné predstavenia v Radošínskom naivnom divadle, Teatro Tatro, Astorke, GunaGU, Divadle Andreja Bagara v Nitre či v Štúdiu L+S. Zachytával aj tanečné predstavenia Slovenského ľudového umeleckého kolektívu či festivaly Pohoda a Divadelná Nitra.

"Drahý Ctibor Bachratý…….odpočívaj v pokoji…Neviem prečo toľko tak schopných, nadaných, výnimočných a ľudsky hodnotných ľudí opúšťa v týchto nedobrých časoch tento svet…Teraz, keď tu treba práve takých ľudí, ako si bol Ty…Bolo mi potešením a cťou..Tvoje fotky…krásne..Tvoja človečina, láskavosť, múdrosť,..Tvoje umenie..navždy ostane v srdciach mnohých z nás…Bol si výnimočny fotograf a človek. Odpočívaj v pokoji...A úprimnú sústrasť rodine," vzdala hold ako jedna z prvých známa herečka DAB Nitra Evka Pavlíková a pridala aj fotografiu.

Zdroj foto: FB/Eva Pavlíková

Aj my sa pripájame k vyjadreniu úprimnej sústrasti celej rodine a priateľom.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

K bojkotu Markízy sa pridáva ďalšia strana (VIDEO)
Hnutie Republika cez svojho predsedu Milana Uhríka informovala verejnosť, že sa pridáva k opozičnému bloku, ktorý sa rozhodol bojkotovať predvolebné diskusie v podľa nich tendenčne informujúcej televízii Markíza. Uhrík tvrdí, že hnutie sa nechce... Čítať ďalej
27 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik