Vedma v tom má jasno: EÚ SA ROZPADNE, svetový poriadok sa ZMENÍ! NEUVERÍTE ako skoro (VIDEO)
02 | 09 | 2023 I Eka Balašková

Tatjana Micić je astropsychologička, ktorá tvrdí, že civilizácia v takej forme, ako ju poznáme, sa bude v najbližších rokoch transformovať. Čo my, ľudia, pociťujeme, ako krízu, je vlastne súbeh niekoľkých kríz.

Astropsychologička hovorí, že všetko, čo žijeme dnes, sa nám celkom rozpadne a v rokoch 2025-26 nás čaká vznik úplne nových hodnôt a sveta na novom základe. Veľké zásobovanie sa nevníma, ako zlé, ale stále si myslí, že vždy nejako bolo a niekto sa o nás vždy postará. Ľahko zarobené peniaze podľa nej už nefungujú, pretože prechádzame transformáciou. Ešte dlhší čas sa nebude dariť, keďže vládu preberie planéta Saturn. Neskôr však príde aj vytúžené uvoľnenie. EÚ sa však podľa nej rozpadá.

Robiť si zásoby je nezmysel

Micić tvrdí, že síce nikoho neodhovára od toho, aby si robil veľké zásoby potravín, no ona sama si myslí, že to veľmi nemá zmysel. Jej skúsenosť je totiž taká, že z vojnovej Juhoslávie ju to „vytiahlo“ do Číny, takže podľa nej to funguje tak, že „vždy nejako bolo a nejako bude“.

„Tie zásoby nie sú nevyhnutné, z astrologického hľadiska vidím, že niekto sa o nás stará a my prežijeme,“ konštatuje Micić s tým, že ak už ozaj príde niečo zlé, tak nám tie zásoby nepomôžu. Všetky tie opatrenia sú len dočasu, aj keby sme hneď žili niekde v prírode, uprostred lesov.

BUDETE SA REHOTAŤ: Ani tropické horúčavy nám zmysel pre humor nevzali (GALÉRIA)
Slovenský internet je plný tzv. memečiek - obrázkov s vtipným, mnohokrát satirickým textom. Uznáte, že dianie na Slovensku takýchto vtipných postavičiek produkuje dosť. Hoci pri čítaní spravodajstva škrípeme zubami, nasledujúce obrázky vás určite... Čítať ďalej
28 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

Pracovať musí každý

Ľudí často zaujíma, ktoré znamenie zverokruhu bude mať „šťastie“ na ľahko zarobené peniaze. Micić ale upozorňuje, že žijeme časy transformácie, kedy musí pracovať každý. Transformáciu ale podľa nej netreba vnímať, ako nejakú zmenu, ale zánik starého a zrod nového.

Prichádzajú neznáme hodnoty

Micić upozorňuje, že v rámci tej transformácie prestáva byť dôležité to, čo bolo dôležité doteraz, no ľudia objavia nové hodnoty. Astrologička hovorí o osemnásťročných cykloch, kedy sa Univerzum duše pýta, ako je na tom. Kým v predchádzajúcich dvoch rokoch boli v takom rozpoložení zmien býci a škorpióni, v týchto dvoch rokoch, 2023-24 to čaká váhy a baranov.

Ak ste teda odbočili z cesty, ktorá vám podľa Micić bola daná pri inkarnácii, tak počas tohto obdobia sa duša na správnu cestu vráti, ak ste neodbočili, budete lepšie chápať svoju úlohu a zmysel svojej existencie.

Facebook / Tatjana Micić

Očakáva uvoľnenie

Hoci aktuálne sa to tak nezdá, Micić si myslí, že postupne príde uvoľnenie. Ako to však ona vníma, tak WHO bude akýmsi kontrolórom nad rôznymi novými ochoreniami, čo dokazujú aj aktuálne pokusy. Zmena postavenia planét však hovorí o rozpade starého a vzniku nového. No to sa podarí, až keď prestane vládnuť Saturn, ktorý podľa nej nedovolí vzniku ničoho nového.

EÚ sa rozpadáva

Micić si myslí, že Európska únia je na počiatku rozpadu. Veľa krajín sa podľa nej rozhodne z tohto zväzku vystúpiť. Tí, ktorí zostanú do konca pod jej vplyvom to budú mať ťažšie. Pripomína, že ak chceme poznať budúcnosť, treba sa pozrieť do histórie.

www.youtube.com/watch?v=BKxwqiyWeFU&ab_channel=Z%C3%A1konyBohatstv%C3%AD

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Alice Cooper: Nechajte tie deti a ich "rodovosť" na pokoji
Čo tam po „cancel culture“ (kultúre mazania, pozn.red.), povedal si 75-ročný hudobník a rocker a jasne povedal, čo si myslí o praktikách rodovej identity. Nemá pritom problém ani tak s dospelými, ktorí už sa môžu rozhodovať sami. Jednoznačné nie... Čítať ďalej
25 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik