Šutaj Eštok: ŠPINAVÉ METÓDY ČURILLOVHO KOVBOJA ĎURKU
28 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Typický Ďurka. Ponuka na očistenie mena výmenou za krivé svedectvo! Takéto praktiky podľa generálneho manažéa strany HLAS – Sociálna demokracia Matúša Šutaja Eštoka preferuje "Čurilov kovboj" Pavol Ďurka.

"O tom, čo za človeka je Pavol Ďurka vieme už viac ako dosť," reaguje Eštok na článok Plus7Dní s titulom "Ďurka z policajnej inšpekcie vravel odsúdenému: Porozmýšľajte, nechceme, aby sa vrátil Smer", v ktorom sa hovorí: "Polícia ti, samozrejme, pomôže, ale najskôr pomôžeš ty nám - aj tak by sa dali stručne zhrnúť postupy policajného funkcionára Pavla Ďurku. Svedčí o tom jeho stretnutie s černákovcom Surovým."

"Človek, ktorý obvinenému Böhmovi zabudol zadržať legálne držanú zbraň. Böhm touto zbraňou neskôr postrelil manželku a sám spáchal samovraždu," pripomína hlasák.

"Človek, ktorý si neodborným manipulovaním so zbraňou doma prestrelil ruku, aj človek, ktorý chcel vtedajšej šéfke tímu Oblúk Diane Santusovej podpáliť auto kanistrom a zbaviť sa jej," dodáva.

Šutaj Eštok sa vracia k článku a vysvetľuje, že njnovšie si tento funkcionár inšpekcie vyhľadal bývalého kriminálnika, aby prísľubom za pomoc dosvedčil, že pred X rokmi Branislav Zurian vedel, kde sa ukrýva osoba obvinená z vraždy. "Čiže typický Ďurka. Ponuka na očistenie mena výmenou za krivé svedectvo," dodáva.

Pavol Ďurka, foto: FB/MŠE | Santusová strieda vo funkcii Pavla Ďurku

Podľa hlasáka ak by takáto škodná rezortu nemala ochrannú ruku prezidentky Čaputovej a premiéra Ódora, už dávno by bola postavená mimo služby.

"Ak sa Pavol Ďurka obáva návratu Smeru, tak ho chcem vyviesť z omylu. Spolu s ďalšími kumpánmi, ktorým zachutilo zneužívanie moci, by sa mal báť nezávislého vyšetrovania a spravodlivosti, ktorá pevne verím po voľbách príde," uzavrel politik.

EKONOMICKÚ KATASTROFU na Slovensku odvráti iba silný štát
Hlavnou výzvou Slovenska nie sú ani kultúrne vojny, ani medvede. Je to ekonomika. Tá slovenská kráča smerom ku Grécku 2010. „Slovensko je päť týždňoch od parlamentných volieb a riešia sa tu politické zmätky a nezmysly,“ povedal dnes ekonomický... Čítať ďalej
28 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik