Právnička Krajníková vysvetľuje incident, keď ju HAMRANOVI POLICAJTI GESTAPÁCKY ZBALILI v centre Košíc (VIDEO)
28 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Polícia v sobotu 26. augusta 2023 násilným spôsobom predviedla na policajné oddelenie advokátku JUDr. Adrianu Krajníkovú. Gestapácke vystupovanie niektorých príslušníkov Hamranovho Policajného zboru SR sú zdvihnutým varovným prstom, keď svojvôľa štátnej moci začína prekračovať nielen rámce slušnosti, ale spochybňuje aj samotný právny štát.

 

Dala o sebe vedieť v dobe covidovej

JUDr. Adriana Krajníková bola jednou z tých, ktorí považovali opatrenia štátu za neadekvátne.

„Už v liste zo dňa 25. 9. 2020 som Matoviča vystríhala, že ľudí dusiť nemožno. A tak s Mikasom vymysleli pohodlné riešenie. Ako vo vojne,“ napísala Krajníková ešte v septembri pred troma rokmi. „Úradník Mikas a celá plejáda malých, väčších, menších, blbých a blbších úradníkov Slovenska držia občanov nakrátko ako v čase vojny a vojnového stavu. Generálna prokuratúra SR, ako aj sudcovia sú s tým v poriadku,“ neveriacky informovala. Neskôr sa angažovala vo viacerých prípadoch občanov, na ktorých si úrady mnohokrát tvrdo fyzicky vynucovali dodržiavanie podľa nej neprijateľných opatrení.

Za svoj názor bola vylúčená s advokátskej komory.

Ako upozorňuje portál InfoVojna.bz video a medializácia tohto prípadu neslúži na glorifikáciu advokátky Krajníkovej, ale je skôr mementom toho, čo sa môže stať každému jednému občanovi, ak sa polícia a silové zložky vymknú spod demokratickej kontroly a svojvôľa a brutalita štátnej moci preváži nad zákonom a demokraciou.

Viac v nasledujúcich dvoch videách:

 

NEUVERITEĽNÁ POLICAJNÁ AMATÉRČINA: Právnička o sebe dala vedieť v dobe covidovej, ZBALILI ju priamo v kaviarni! (VIDEO)
V uplynulých dňoch sa na sociálnych sieťach objavilo video zo zadržania právničky Adriany Krajníkovej. Tá, nič netušiac, sedela v kaviarni pri práci na notebooku, keď po ňu prišli štyria policajti a po krátkom rozhovore ju „zbalili“, aby ju po... Čítať ďalej
28 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik