Policajná naháňačka nelegálnych migrantov (VIDEO Z PRENASLEDOVANIA)
28 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

POČAS UPLYNULÉHO VÍKENDU MALI POLICAJTI V PETRŽALKE PLNÉ RUKY PRÁCE S PREVÁDZAČMI.

Polícia zadržala v nedeľu (27. 8.) na území Bratislavy ďalších nelegálnych migrantov. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Viaceré hliadky nielen policajtov Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V, boli počas včerajšieho dňa vyslané k dvom prípadom nelegálnej migrácie, ku ktorým došlo v územnom obvode piateho bratislavského okresu.

Prvý nelegálny tranzit zadržala polícia krátko po 3.00 h na Balkánskej ceste medzi mestskými časťami Jarovce a Rusovce. Vozidlo prenasledovala maďarská polícia, 23-ročný vodič však na výzvy nereagoval. Vo vozidle sa nachádzalo 22 migrantov zo Sýrie, z toho jedna žena. K zraneniam osôb nedošlo.

Druhý prípad zaznamenala polícia pred 5.30 h. Vodič ani v tomto prípade na výzvy nereagoval s vysokou rýchlosťou smeroval vozidlom od mestskej časti Čunovo smerom do Bratislavy. "Na úrovni kruhového objazdu pri Panónskej ceste vodič s vozidlom vyšiel na kruhový objazd, kde vozidlo zostalo stáť. Vodič sa aj v tomto prípade dal na útek, avšak policajti ho na mieste zadržali," priblížil Szeiff. Vo vozidle sa nachádzalo 12 migrantov zo Sýrie.

Všetci migranti boli odovzdaní príslušníkom cudzineckej polície.

Dve TRAGÉDIE za jeden deň!
V Bratislave našli vo vodných plochách dve telá bez známok života. Vo vodných plochách na území Bratislavy boli v pondelok nájdené dve telá bez známok života. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Prvé... Čítať ďalej
28 | 08 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik