Oslavy SNP v Banskej Bystrici prinesú i dopravné obmedzenia
28 | 08 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Oslavy Slovenského národného povstania (SNP) v Banskej Bystrici prinesú aj tento rok dopravné obmedzenia. Týkať sa budú ulíc Cikkerova, Kuzmányho a Kapitulská, kde bude polícia regulovať a usmerňovať dopravu. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

"Žiadame vodičov, ktorí budú spomínanými úsekmi prechádzať, aby boli ohľaduplní, trpezliví a hlavne, aby rešpektovali pokyny polície tak, aby danými úsekmi prešli bez akýchkoľvek problémov," priblížila polícia. Ako dodala, policajné hliadky sa budú podieľať aj na ochrane osôb a ochrane majetku, predovšetkým pred poškodzovaním a krádežami počas konania osláv.

Tohtoročné oslavy SNP sa v Banskej Bystrici začnú v pondelok galavečerom určeným pre pozvaných hostí. Tradičná spomienka s kladením vencov v pietnej sieni Pamätníka SNP bude v utorok (29. 8.) v komornej atmosfére bez príhovorov hostí, areál Múzea SNP s celodenným sprievodným programom bude pre verejnosť otvorený od 10.00 h.

Matovič NALOŽIL Denníku N(enávisť): BANDA ŽOLDNIEROV SVOJIMI BLUDMI MAFII VRÁTILA KRÍDLA!
Šéfredaktor Denníka N(enávisť) Kostolný vedome šíri blud! Skonštatoval to na sociálnej sieti líder OĽaNO Igor Matovič. Dodáva, že Matúš Kostolný sa od volieb so svojou bandou žoldnierov správali ako posadnutí. Až Mafii opäť dali krídla! UŽITOČNÍ... Čítať ďalej
28 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik