Matovič NALOŽIL Denníku N(enávisť): BANDA ŽOLDNIEROV SVOJIMI BLUDMI MAFII VRÁTILA KRÍDLA!
28 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Šéfredaktor Denníka N(enávisť) Kostolný vedome šíri blud! Skonštatoval to na sociálnej sieti líder OĽaNO Igor Matovič. Dodáva, že Matúš Kostolný sa od volieb so svojou bandou žoldnierov správali ako posadnutí. Až Mafii opäť dali krídla!

UŽITOČNÍ IDIOTI

"Šéfredaktor Denníka N(enávisť) Kostolný sa v sobotu nechal počuť, že jediná cesta k tomu, aby nevládol Fico, je výhra PS. A zopakoval to v rozhovore x-krát ako verklík. Nuž, som mu za tie slová v podstate vďačný. Krajší dôkaz toho, že enku od začiatku vôbec nešlo o Slovensko, asi ani nie je. Kostolný totiž veľmi dobre vie, že nie výhra PS, ale len väčšinový spoločný výsledok demokratických strán, môže Fica poraziť," poukazuje Matovič pravdepodobne na rozhovor toľko pretriasanej Moniky Tódovej so svojím šéfom Matúšom Kostolným pre enko.

"Napriek tomu vedome šíri blud. Kostolný veľmi dobre vie, že ak PS vysaje hlasy iných demokratických strán a tie preto 5% nepokoria, bude to pyrhovo víťazstvo PS … ktoré môže priniesť až ústavnú väčšinu Mafie s fašistami," zaútočil expremiér, ako ináč, na Smer a Republiku.

Prečo to robí? Prečo vedome klame ľudí?

"Neviem a nerozumiem tomu. Len tuším. Od volieb sa so svojou bandou žoldnierov správali ako posadnutí. Čokoľvek sme spravili, na všetkom hľadali a zveličovali smietku. Čokoľvek dobré sme spravili, o tom zásadne mlčali. Správali sa k OĽANO, vláde a ku mne ako k najväčším nepriateľom štátu - presne tak isto, ako to v tom istom čase robil tri roky Fico - a tým jeho lynč, manipulácie a lži legitimizovali ako z veľkej knihy - až Mafii opäť dali krídla. Až oživili vo voľbách pokoreného Démona. V čase najväčších kríz, ktorým sme ako vláda čelili. V čase, keď sme potrebovali aspoň trošku podržať, šľahali zákerne s bičom od chrbta. Huckali s Ficom ľudí proti nám," hovorí rozhorčený expremiér.

DOZREL ČAS NA BOJKOT MÉDIÍ HLAVNÉHO PRÚDU!
Navrhujem celej demokratickej opozícii, aby až do parlamentných volieb bojkotovala všetky aktivistické médiá hlavného prúdu, píše na sociálnej sieti historik a politický analytik Eduard Chmelár. Názor Eduarda Chmelára prinášame v plnom znení. Až... Čítať ďalej
28 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Denník N, Aktuality, SME a ďalšie predajné kúsky tri roky “rezali a rúbali do krve”

Podľa Matoviča to robili vytrvalo a zákerne. "Vraj preto, lebo mi nevedeli odpustiť prehru ich roky pred voľbami ospevovaného PS/SPOLU. Akoby som za to mohol. Nenechali nič na náhodu a do lynču zaradili Bárdyho z Aktualít, Balogovú zo SME, a ďalšie predajné kúsky. Tri roky “rezali a rúbali do krve” … až výsledok sa dostavil," ukazuje prstom na aktivistické médiá hlavného prúdu.

"Dnes má Démon krídla a Kostolný v tom istom rozhovore zrazu blúzni, že aj za cenu zastavenia vyšetrovania korupcie a zločinov Mafie, ktorá tu 12 rokov vládla, by PS malo ísť do vlády s Mafiou z Hlasu. Nechutné. Odporné. Zvrátené. To môže z úst vypustiť len človek bez morálky. Oportunista, ktorému vlastný prospech je viac ako morálka a spravodlivosť. Užitočný idiot. Mafie, ktorá zabila Jána a Martinu, za ktorých sa tak rád skrýva," soptí Matovič.

Podľa lídra OĽaNO roky pomáhali Mafii v spochybňovaní vlády. Neprekážali im preťažké krízy. Išli si svoje, ako zmyslov zbavení. Krvou zaliate oči im neumožňovali vidieť pravde do očí.

Matúš Kostolný, foto: FB/MK

Ale prepočítali sa

"Mysleli si, že mediálnym nadbiehaním SaS, mediálnym zbožňovaním PS a mediálnou milosrdnou legitimizáciou Pellegriniho, postupne ustelú ich vysnenej vláde na ružiach … lenže ľudia to vidia inak - Pelle bude rád, ak vôbec bude v parlamente, SaS zrejme ani (zaslúžene) nebude … a tak čísla žoldnierom už nevychádzajú.… a krvavé oči im ani v deň po voľbách neumožnia vidieť pomocníkov Démona v zrkadle," uzavrel Matovič svoj status prognózou výsledku volieb.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

K bojkotu Markízy sa pridáva ďalšia strana (VIDEO)
Hnutie Republika cez svojho predsedu Milana Uhríka informovala verejnosť, že sa pridáva k opozičnému bloku, ktorý sa rozhodol bojkotovať predvolebné diskusie v podľa nich tendenčne informujúcej televízii Markíza. Uhrík tvrdí, že hnutie sa nechce... Čítať ďalej
27 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik