Hlas ľudu: Takto to robia novinárske prostitútky
28 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

Nvotovej poškodili auto, kolega zase dostal päsťou. Ľuďom sa zdá, že môžu všetko. Toto povedal politológ o útokoch v predvolebnej kampani.

Henrieta Michalková v článku s rovnakým názvom pospomínala v Pravde  všeličo. Útok na Čaputovú, Naďa, Matoviča...

Zlý Smer, Fico a Blaha

Začala vraždou na Zámockej. Pritom spomenula, že v hľadáčiku vraha bol aj Heger, Grohlig a iní politici či novinári -  ich mená nepovedala. A teda nespomenula ani Fica, ktorý tiež bol medzi nimi.

Veď načo? Aby sme ho ľutovali? Ale keď ide o útoky na Čaputovú a poslancov, ktorí boli za zmluvu s Američanmi, tam treba menovite spomenúť Fica, Smer a Blahu. Najlepšie aj niekoľkokrát. Aby to zapôsobilo. Lebo voľby. Okrem nich žiadne mená, veď ak ešte niekto útočil, tak len psychicky narušení ľudia. Veru tak. Zdravý človek nemôže povedať, čo si myslí o prezidentke.

Čo mi dal a čo mi nedal

Článok som pochopila ako text, ktorý mal uškodiť Smeru. Michalková ale zabudla spomenúť, akým útokom čelili a čelia Fico, Gašpar, Blaha a najnovšie aj  poslanec, doktor Baláž.

A zabudla tiež pripomenúť, ktorí novinári, médiá a politici nadávali ľuďom do svíň, opíc a dezolátov. A už vôbec nespomenula, ako nepravdivo a zaujato sa o niektorých politikoch vyjadrujú novinárske prostitútky.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Smer a Republika ODMIETAJÚ diskusie v Markíze! TELEVÍZIA S ROZHORČENÍM REAGUJE
Strany Smer-SD a Republika odmietajú účasť v predvolebných diskusiách televízie Markíza. Spochybňujú jej objektívnosť a nestrannosť. Televízia deklaruje, že vyrába všetky spravodajské a publicistické relácie podľa striktne nastavených redakčných... Čítať ďalej
28 | 08 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik