Hlas ľudu: Kto sa vyhrážal Makarovi? Niekto zo Smeru?
28 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

V nedeľu to nebol brbtavý, ako ho poznáme. Občas si štekol na Hegera, ale Fica  pozorne počúval. Pozeral naňho ako zamilovaný.

Čo sa stalo

Je chorý? Videl smrť? Čítal o brbtavom Makarovi? Vyhrážal sa mu niekto ako Jančkárovej?  Bol ten niekto zo Smeru? Alebo mu v RTVS pohrozili, že nonono, musíš sa polepšiť, lebo...?!

Ale vážne

Túto nedeľu to bol celkom iný Makara, než na akého sme zvyknutí.  Ficovi dal pokoj, neskákal doňho, aj  ho dlho nechal hovoriť.  Dnes bol na jeho strane. Ani sa nečudujem. Heger potužený vodkou a viagrou kydal na Fica a chválil Hegera. Ako vždy. A to už aj na Makaru bolo priveľa. Skočil doňho, aby prerušil tie drísty. Lenže Edo sa nedal vypnúť. Fico sa náramne bavil a zo dva razy aj povedal moderátorovi: „Nechajte ho dohovoriť!“

Len keby sa toho zas*ana Šimečku nebál 😊!

Už sme si zvykli na to, že Fico sa so svojimi súpermi hrá ako mačka s myšou. Až mi je niekedy tej myšky ľúto. Ale zaslúžia si. Nikdy im Fico neoplatí to, ako mu ubližujú. A pritom mu nikto z nich nesiaha ani po členky. Nechá tých chudákov, nech sa strápňujú pred národom a  nakoniec ich zhltne aj s topánkami. A výborne sa pozabáva. Tak ako naposledy s Hegerom. Len keby sa toho zas*ana Šimečku nebál 😊!

Záznam diskusnej relácie RTVS O 5 minút 12:

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: ZRUŠTE brbtavého MAKARU
ZRUŠTE brbtavého MAKARU, píše na sociálnej sieti Hlas ľudu Hlavného denníka, Mária Škultétyová. Nedá sa počúvať ani pozerať. Ten človek sa bojí o riť. Alebo o flek, aby som to krajšie povedala. Kritizovať vládu, PS, prezidentku a Hamrana je... Čítať ďalej
20 | 08 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme