Dve TRAGÉDIE za jeden deň!
28 | 08 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

V Bratislave našli vo vodných plochách dve telá bez známok života.

Vo vodných plochách na území Bratislavy boli v pondelok nájdené dve telá bez známok života. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Prvé oznámenie prijala polícia krátko pred 11.00 h, išlo o telo vo vodnom toku Dunaja v blízkosti vodného diela Čunovo. Išlo o telo neznámeho muža vo veku približne 40 rokov. Nariadená bola pitva.

Druhé oznámenie prijala polícia krátko pred 15.30 h, tentoraz vo vode na Zlatých pieskoch. Išlo o telo neznámeho muža vo veku približne 30 rokov.

AKTUÁLNE: Na vodnom diele Čunovo našli mŕtvolu
Spravodajský portál Noviny.sk informuje o tom, že dnes (28. augusta) bola na vodnom diele Čunovo nájdená mŕtvola. Na mieste sú hasiči a policajti. Telo patrilo mužovi. Správu aktualizujeme. Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM... Čítať ďalej
28 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik