Vysoké teploty môžu potrápiť časť Slovenska aj v pondelok
27 | 08 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Vysoké teploty môžu potrápiť časť Slovenska aj v pondelok (28. 8.). Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal v tejto súvislosti výstrahy prvého a druhého stupňa. Informoval o tom na svojom webe.

V niektorých okresoch Banskobystrického a Košického kraja, tiež v okrese Levice môže teplota vzduchu v pondelok popoludní dosiahnuť 36 stupňov Celzia. Výstrahy sú predbežne vydané na pondelok od 13.00 h do 18.00 h.

Pre viacero okresov Banskobystrického, Nitrianskeho a Prešovského kraja, tiež pre okresy Sobrance a Gelnica je vydaný najnižší stupeň výstrahy. Teploty tam môžu dosiahnuť zväčša úroveň 33 stupňov Celzia.

Hlas aj Smer reagujú na vyhlásenia A. Danka
Andrej Danko (SNS) uviedol v nedeľnej diskusnej relácii TV Markíza Na telo, že Robert Fico (Smer- SSD) sa dohodol s Petrom Pellegrinim (Hlas-SD) na tom, že by Smer-SSD obetoval po predčasných parlamentných voľbách pozíciu premiéra v prospech... Čítať ďalej
27 | 08 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik