Danko vs. Šimečka. Niekoľko postrehov z diskusie
27 | 08 | 2023 I Ivan Mihale

V nedeľnej relácii V politike na TA3 diskutovali Michal Šimečka (PS) a Andrej Danko (SNS). Prinášame zopár postrehov z dnešnej diskusie.

Predseda SNS Andrej Danko v relácii V politike TA3 odmietol, že by jeho strana bola len príveskom Smeru. Tvrdil, že v minulosti kritizoval „slniečkarov“ z prostredia Smeru, a menoval Maroša Šefčoviča či Miroslava Lajčáka. „Robert Fico bol môj súper, je to skúsený politik, ale ja som Ficovi nikdy neslúžil,“ povedal líder SNS s tým, že s Ficom nie je ľahké vládnuť, „ale pozrite sa, kto je na politickej scéne,“ dodal.

Pripomenul cestu očkovania

Danko tiež pripomenul zverstvá bývalej vlády s pandemickými opatreniami. Tvrdí, že bývalý podpredseda SNS Jaroslav Paška zomrel v súvislosti s očkovaním proti covidu. V debate za to nepriamo pripisoval zodpovednosť Progresívnemu Slovensku či prezidentke Čaputovej, ktorí očkovanie proti covidu výrazne podporovali a dokonca verejne vyzývali na celoplošné očkovanie ľudí, či plné uhrádzanie nákladov spojených s liečbou ochorenia, v prípade, ak osoba nesúhlasila s vakcináciou.

Šimečka priznal, že nemal nič spoločné so Slovenskom, keď robil asistenta Borisovi Zalovi zo strany Smer-SD. Teraz asi zato ako podpredseda europarlamentu slúži Bruselu

BUDE DANKO POD POLICAJNÝM DOZOROM?
Progresívci zmenili rétoriku! Už nejdú do politických oponentov baseballovými palicami, ale radi by ich dali pod dozor bezpečnostných zložiek, všíma si Miroslav Radačovský. "Fašisti" pod drobnohľadom bezpečnostných zložiek Miroslav Radačovský,... Čítať ďalej
26 | 08 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme