Americký novinár chce rozhovor s Putinom
28 | 08 | 2023 I Milan Laca

Tucker Carlson požiadal Putina o rozhovor. 

Bývalý moderátor Fox News Tucker Carlson požiadal o rozhovor s Vladimirom Putinom. Oznámila  Margarita Simoňanová, šéfredaktorka mediálnej skupiny Rossija Segodnja a televízneho kanála RT. 

Naozaj

"Mimochodom, on (Carlson) skutočne žiada o rozhovor s Vladimirom Putinom. Ak by to niekto počul a informoval prezidenta, bolo by to skvelé," povedala Simoňanová.

Oplatilo sa mu ísť do basy!
Trump po fotke vo väzení vyzbieral viac ako sedem miliónov dolárov. Americký exprezident dostal rekordné dary po zverejnení fotografie, na ktorej bol zachytený vo väzení. Opaltilo sa... Bývalý americký prezident Donald Trump vyzbieral po vzdaní... Čítať ďalej
27 | 08 | 2023 | Milan Laca

Kontroverzný novinár?
Televízia Fox News v apríli senzačne suspendovala Tuckera Carlsona, ktorý je najvyššie hodnoteným americkým novinárom na televíznej obrazovke. Zároveň si však televízia  ponechala moderátora v zamestnaneckom stave až do roku 2025.
Sporia sa...
Kanál Fox News obvinil Carlsona z porušenia zmluvy, vysielaním vlastnej relácie na Twitteri. Carlson sa zasa odvoláva na prvý dodatok americkej ústavy, ktorý mu zaručuje slobodu prejavu a poukazuje na to, že Fox News porušila zmluvu materiálnym spôsobom.
Nepohodlný
Carlson bol pravidelným kritikom amerického prezidenta Joea Bidena. Vyzval na vyšetrenie prezidentovho syna Huntera Bidena. Demokratov  prirovnal  k „sviniam na hľadanie hľuzoviek“, pre ich túžbu po moci. Kritizoval tiež americkú vládu za prehnané výdavky na vojenskú pomoc Kyjevu.
 
Korupčník?
Americká kongresmanka vyzvala na vyšetrenie Bidenovej korupcie na Ukrajine. Členka Snemovne reprezentantov Kongresu USA Marjorie Taylor Greenová vyzvala na okamžité vyšetrenie korupčných aktivít prezidenta Joea Bidena a jeho syna Huntera na... Čítať ďalej
26 | 08 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme