TAK AKO TO JE S TÝMI PREFERENCIAMI PS? NEUVERÍTE! Je to na smiech (FOTO)
26 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Progresívne Slovensko rastie, rastie a rastie. Aspoň v rôznych prieskumoch. Sebavedomý Šimečka, ktorého si nevedia predstaviť na poste premiéra ani vlastní, sa bije do pŕs, ako on vybaví skvelú budúcnosť pre všetkých. Znižovaním dôchodkov, legalizáciou drog a uznaním 61 alebo 72 alebo koľko pohlaví. Len ľudia krútia hlavami. A hlasák Erik Tomáš prišiel s dôkazom, ako to vlastne s tými progresívcami je.

"Progresívnemu Slovensku v poslednom čase, najmä rôzne čudné agentúry, ukazujú rastúce percentá," pripomína Tomáš.

A pokračuje z vlastných skúseností z predvolebných ciest Hlasu po Slovensku: "Mnohí ľudia v regiónoch sa nás pýtajú, kde ich berú, keďže oni vo svojom okolí nepoznajú nikoho, kto by ich chcel voliť."

"Je teda PS len bublina? Aká je vlastne realita?," pýta sa politik.

A dodáva dôkaz. "Niečo naznačujú priame stretnutia s ľuďmi. Pozrite sa koľko ľudí prišlo v ten istý deň v Bardejove na míting PS a koľko na míting HLASU…"

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

STOPKU SMERU MARKÍZE ŠIMEČKA NEPOCHOPIL! Byť novinárom, budúcnosti by som sa bál, hovorí Draxler
Klasika: po odmietnutí Smeru podieľať sa na politických debatách médiá vôbec nepochopili, čo sa deje! Reagoval na vyhlásenie Smeru a následné reakcie naň exminister školstva Juraj Draxler. A očividne to nepochopil ani líder progresívcov Michal... Čítať ďalej
26 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik