Šutaj Eštok o Demokratoch: "Partička beznádejných LÚZROV" manipuluje s prieskumami!
27 | 08 | 2023 I Ladislav Kováčik

Poslanec Národnej rady SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) poukázal na manipuláciu s prieskumami verejnej mienky, ktorú si všimol na stránke Demokratov.

Chcete dôkaz o tom, ako strana "Demokrati" klame a manipuluje prieskumy preferencií? Nech sa páči, ponúkajú ho sami na svojom Facebooku,“ uvádza Šutaj Eštok svoj príspevok na Facebooku.

Poslanec poukázal na to, že prvý status si "Demokrati" zverejnili v júli, pričom v ňom oslavovali 4,2 percenta, ktoré im namerala agentúra Median. Šutaj Eštok k tomu poznamenáva, že žiadna iná agentúra im nikdy toľko nenamerala a teda spomínaný výsledok bude daný zrejme tým, že si ten prieskum zaplatila samotná strana.

A hľa. V auguste im TÁ ISTÁ agentúra namerala 4,1. Čím sa Hegerovci/Naďovci/Šeligovci chvália pre zmenu teraz? Zrazu mali v júli len 3,4 a zázračne rastú. Akurát že svoj prvý, júlový status, zabudli vymazať,“ všimol si Šutaj Eštok.

Facebook Matúš Šutaj Eštok | Matúš Šutaj Eštok

Demokrati pri aktuálnom augustovom výsledku prieskumu 4,1 percent (ktorý by nestačil na vstup strany do parlamentu) slávnostne uviedli: „Ďakujeme! Sme odhodlaní bojovať za vás aj naďalej!“

Poslanec k tomu ďalej uviedol, že tu teraz vôbec nejde o túto „partičku beznádejných lúzrov“. „Ide o to, že presne takto sa vytvára verejná mienka pred voľbami. Kupovaním prieskumov, manipuláciami a následnými bombastickými titulkami v médiách,“ píše Šutaj Eštok.

Svoj status následne poslanec Hlasu uzatvára slovami: „A my v HLASe hovoríme jasne: voľme podľa toho, čo je ktorá strana pripravená urobiť pre ľudí a zlepšenie ich života. Či budú žiť ďalšie štyri roky zaplavení kauzami, zatýkaním, nenávisťou a popritom budú ďalej chudobnieť - alebo sa im konečne začne žiť lepšie s novou zodpovednou a odborne pripravenou vládou, ktorá sa bude venovať ľuďom, a nie sama sebe. Ja si 30. septembra vyberiem druhú možnosť.“

TAK AKO TO JE S TÝMI PREFERENCIAMI PS? NEUVERÍTE! Je to na smiech (FOTO)
Progresívne Slovensko rastie, rastie a rastie. Aspoň v rôznych prieskumoch. Sebavedomý Šimečka, ktorého si nevedia predstaviť na poste premiéra ani vlastní, sa bije do pŕs, ako on vybaví skvelú budúcnosť pre všetkých. Znižovaním dôchodkov,... Čítať ďalej
26 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik