Skúsený hokejový obranca si vybral Rusko!
26 | 08 | 2023 I Gabriela Fedičová

Vybral si Rusko, slovenská reprezentácia mu preto zabuchla dvere pred nosom. Skúsený slovenský hokejový obranca Martin Gernát to považuje za nezmysel, aj tak sa rozhodol odísť do KHL, kde sa stal hráčom Lokomotivu Jaroslavľ. Vybral si Rusko...

Po dvoch sezónach vo švajčiarskom Lausanne HC sa slovenský hokejový obranca Martin Gernát rozhodol odísť do KHL, kde sa stal hráčom Lokomotivu Jaroslavľ.

Gernát nerozumie, prečo majú hráči z KHL zakázané na Slovensku hrať za reprezentáciu, ale on sa rozhodol a aj tak si vybral Rusko.

Gernát v rozsiahlom rozhovore pre allhockey.ru uviedol, že situácia so zákazom hrať za národný tím je podľa neho nezmyselná.

"Nerád by som o tom veľa hovoril. Nerozumiem, prečo sa to stáva chalanom, ktorí sa len snažia rozvíjať svoju kariéru," povedal Gernát s tým, že predsa všetci chcú hrať za reprezentáciu.

Neodchádza sám.

Jeho rodina aktuálne čaká na ruské víza a hneď, ako ich dostanú, okamžite priletia do Jaroslavli.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik