Severom Slovenska sa prehnala silná búrka, viaceré cesty sú neprejazdné
26 | 08 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Severnými okresmi Slovenska sa v sobotu prehnala silná búrka s nárazovým vetrom. Viaceré úseky ciest zostali neprejazdné pre popadané stromy a sú na nich zaplavené miesta. TASR o tom informovali z operačného strediska žilinskej krajskej polície.

V Žilinskom kraji búrka vyčíňala najmä v okresoch Bytča, Žilina a Čadca, uviedli policajti. Podľa Zelenej vlny RTVS sú na ceste druhej triedy medzi Bytčou a Žilinou popadané konáre na ceste.

V Trenčianskom kraji je pre popadané stromy neprejazdná stará cesta medzi Púchovom a Považskou Bystricou. Na D1 na trase Trenčín - Ladce vodiči upozorňovali na hustý dážď s krúpami a viaceré odstavené autá na krajnici, informovala Zelená vlna.

Uzavretá cesta v oboch smeroch je medzi obcami Turčianky a Krásno v okrese Prievidza. Dopravní policajti tam dokumentujú dopravnú nehodu. "Na základe doteraz zisteného k dopravnej nehode došlo tak, že vodič motorky dostal šmyk a narazil do protiidúceho vozidla. Na mieste sú všetky záchranné zložky," dodali trenčianski krajskí policajti na sociálnej sieti.

TAK AKO TO JE S TÝMI PREFERENCIAMI PS? NEUVERÍTE! Je to na smiech (FOTO)
Progresívne Slovensko rastie, rastie a rastie. Aspoň v rôznych prieskumoch. Sebavedomý Šimečka, ktorého si nevedia predstaviť na poste premiéra ani vlastní, sa bije do pŕs, ako on vybaví skvelú budúcnosť pre všetkých. Znižovaním dôchodkov,... Čítať ďalej
26 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik