BUDE DANKO POD POLICAJNÝM DOZOROM?
26 | 08 | 2023 I Ladislav Kováčik

Progresívci zmenili rétoriku! Už nejdú do politických oponentov baseballovými palicami, ale radi by ich dali pod dozor bezpečnostných zložiek, všíma si Miroslav Radačovský.

"Fašisti" pod drobnohľadom bezpečnostných zložiek

Miroslav Radačovský, europoslanec, predseda strany Slovenský Patriot a kandidát do parlamentu za SNS, na sociálnej sieti reagoval na vyhlásenia predsedu PS Michala Šimečku.

Radačovský bol podľa svojich slov upozornený na facebookové statusy predsedu Progresívneho Slovenska Michala Šimečku, ktoré sa týkali predsedu SNS Andreja Danka. Keďže za SNS kandidujú aj nominanti strany Slovenský Patriot, považuje Radačovský za svoju povinnosť reagovať na jeho slová.

Radačovský si všíma Šimečkov status zo 17. augusta, v ktorom predseda PS konštatuje, že treba zabrániť návratu Fica a jeho vláde s ministrami Uhríkom, Mazurekom a Dankom. V inom statuse Šimečka píše, že takúto koalíciu nesmie PS dopustiť a že dajú všetko do toho, aby „fašisti“ boli pod drobnohľadom bezpečnostných zložiek a nie na ich čele.

Zrozumiteľne povedané, pokiaľ by vo voľbách bolo úspešné PS, tak politickí oponenti budú pravdepodobne daní pod policajný dozor bezpečnostných zložiek štátu,“ píše Radačovský. Ďalej predseda strany Slovenský Patriot uvádza, že si pamätá na posledné parlamentné voľby, kedy sa do parlamentu pokúšala dostať koalícia PS a Spolu, pričom sa v kampani prezentovala s baseballovými palicami v rukách a s heslom „Poďme do nich!“ „Do vlastných spoluobčanov, ktorí majú iný politický názor ako PS. A ten vtedy predvolebný nenávistný boj s baseballovými palicami a výkrikmi „Poďme do nich!“ ukončili nechutným obsadením NR SR, kde sa producírovali v pyžamách a ponožkách,“ pripomína Radačovský.

Miroslav Radačovský má na súčasnú situáciu v Afganistane jasný názor. Zdroj: TASR

Neúcta k vlastným občanom, neúcta k Národnej rade SR, dosahujúca výšiny nimi uctievanej Sochy slobody v New Yorku. Dnes zmenili rétoriku. Už nie baseballovými palicami do politických oponentov, ale v prípade úspechu vo voľbách pod policajný dozor bezpečnostných zložiek. A možno aj pripnúť nejakú tú hviezdičku alebo červený trojuholník na mundúr, ako to už raz v histórii Slovenska a Európy bolo,“ komentuje Radačovský vyhlásenia predsedu PS.

STOPKU SMERU MARKÍZE ŠIMEČKA NEPOCHOPIL! Byť novinárom, budúcnosti by som sa bál, hovorí Draxler
Klasika: po odmietnutí Smeru podieľať sa na politických debatách médiá vôbec nepochopili, čo sa deje! Reagoval na vyhlásenie Smeru a následné reakcie naň exminister školstva Juraj Draxler. A očividne to nepochopil ani líder progresívcov Michal... Čítať ďalej
26 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Kde berie Šimečka tú zlobu a nenávisť?

Podľa Radačovského je vzhľadom na jeho mladý vek ťažké vysvetliť, kde „Miško“ Šimečka v sebe zobral tú zlobu a nenávisť voči všetkému a všetkým. „Dalo by sa hovoriť o genetickej výbave, vývoji osobnosti podmienenej rôznymi faktormi, počnúc výchovou, prostredím, kde vyrastal, avšak toto je vec psychológie a ja nie som odborník, aby som to vedel posúdiť,“ píše ďalej europoslanec.

Nominanti strany Slovenský Patriot na kandidátke SNS sa podľa Radačovského „striktne ohradzujú“, aby PS zaradilo do koalície, ktorá podľa nich patrí pod policajný dozor, aj Andreja Danka. „Kedy sa p. Danko o svojom politickom oponentovi vyjadril, že v prípade úspechu vo voľbách bude daný pod dohľad polície? Kedy p. Danko viedol volebnú kampaň s baseballovou palicou v ruke, vykrikujúc heslá „Poďme do nich!“? Kedy p. Danko, ale aj nominanti strany Slovenský PATRIOT, nenávistne útočili na Rómov alebo na iné národy a národnosti, kedy spochybňovali alebo popierali holokaust, používali neonacistické heslá a kedy si nectili Slovenské národné povstanie? Nikdy. A urážok voči p. Dankovi bolo viac ako dosť,“ píše Radačovský. 

„Aj veľké európske spoločenstvo Rakúsko-uhorská monarchia za pomoci slovenských prisluhovačov dala Ľudovíta Štúra a ďalších Slovákov v meruôsmych rokoch pod policajný dozor“, pripomína Radačovský v závere svojho príspevku. „Štúr v pamäti Slovenska zostal, na quislingov sa zabudlo, odišli do stratenia a nikto o nich už nič nevie a ani vedieť nemusí. Nominanti strany Slovenský PATRIOT takýto spôsob volebnej kampane, urážok a nenávisti, odmietajú,“ uzatvoril europoslanec.

TAK AKO TO JE S TÝMI PREFERENCIAMI PS? NEUVERÍTE! Je to na smiech (FOTO)
Progresívne Slovensko rastie, rastie a rastie. Aspoň v rôznych prieskumoch. Sebavedomý Šimečka, ktorého si nevedia predstaviť na poste premiéra ani vlastní, sa bije do pŕs, ako on vybaví skvelú budúcnosť pre všetkých. Znižovaním dôchodkov,... Čítať ďalej
26 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik