Poľský premiér OBVINIL českú vládu zo SPOLUVINY NA ŤAŽKOM ZLOČINE! ZNÁSILŃOVANIE EURÓPANOV MUSÍ SKONČIŤ!
26 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Česká vláda je spoluzodpovedná za znásilňovanie mladých Európanov a Európaniek imigrantami! Toto závažné obvinenie predniesol poľský premiér Mateusz Morawiecki. Reagoval tak na niekoľkohodinové brutálne homosexuálne znásilnenie 18-ročného Poliaka, ktorého sa v mníchovskom metre dopustil afganský imigrant! Morawiecki dal znásilňovanie Európanov imigrantami do priamej súvislosti s imigráciou a otvorenými hranicami pre utečencov.

Podľa Morawieckého sú za tieto znásilňovania osobne zodpovední politici, ktorí plnia úlohy nemeckého politika Manfreda Webera, a bránia tak uzavretiu európskych hraníc imigrantom. Samotný Manfred Weber tento rok v máji osobne pochválil Petra Fialu za presné plnenie politických úloh, a oznámil, že práve preto s ním udržuje dobré vzťahy. 

Manfred Weber je vodca bruselského politického zoskupenia EPP, a  vlani zvolal do hotela Marriott v Prahe zasadnutie svojich partajných podriadených. Z ČR boli na Webrovu poradu povolaní Markéta Pekarová-Adamová, Luděk Niedermayer (TOP 09), Tomáš Zdechovský a Michaela Šojdrová (obaja za KDU-ČŠL). Onedlho po porade český minister Rakušan podpísal pakt o rozdeľovaní nelegálnych utečencov medzi jednotlivé krajiny EÚ, a o platení tučného výpalného za utečencov krajinám, ktoré ich nebudú chcieť prijať. Proti tomuto paktu chystá Poľsko referendum, aby ho zneplatnilo!

Český minister vnútra zvolal tlačovku kvôli NÁSILIU UKRAJINCOV
„Každý národ má zhruba rovnaké percento zvrhlých ´hovad´“. Týmito slovami oglosoval minister vnútra Vít Rakušan dva prípady znásilnenia žien ukrajinskými mladíkmi z posledného týždňa. Zvolal kvôli tomu zvláštnu tlačovú konferenciu, kde predložil... Čítať ďalej
14 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Zaujímavé je, že keď podobné obvinenia proti Fialovej vláde a imigrantom prednesú českí politici, ako Okamura, Rajchl, či iní odborníci, začnú varovať, že skutočná vlna násilia imigrantov ČR ešte len postihne, vládne médiá a politici okamžite bijú na poplach a obviňujú ich z nenávisti. Keď však prehovorí ťažká váha súčasnej svetovej politiky Morawiecki, českí politickí mopslíci sú zrazu potichu!

V ruskom Krasnodare včera stačilo, aby opití nelegálni imigranti prespávali na lavičke pri detskom ihrisku a obťažovali ženy na sídlisku, a už sa rozbehla masívna policajná akcia so všetkými dôsledkami vrátane mnohopočetných okamžitých deportácií.

PRAHA V PANIKE! Ďalší Ukrajinec ZNÁSILŇOVAL
Po pokuse vraždy v Plzni sa hovorí o ďalšom brutálnom sexuálnom napadnutí, v ktorom má figurovať páchateľ z Ukrajiny. V pražskej Hostivari mal šestnásťročný mladík znásilniť tridsaťosemročnú ženu a aj jeho zatýkanie so streľbou malo byť veľmi... Čítať ďalej
12 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Systém imigrácie podobný Putinovi sa chystá zaviesť Orbán. 

Vláda ČR v rovnakom čase, keď Putin láka pracovitých imigrantov z bývalých krajín ZSSR na ruský pas a bývanie, vykonáva organizovanú masovú imigráciu do Čiech, aby v lacných montovniach a podobných podnikoch, ktoré nedokážu vytvárať dostatočnú pridanú hodnotu z ľudskej práce, aby mohli svojich zamestnancov dostatočne odmeňovať, bol dostatok zamestnancov, a aby hlavne západný kapitál mohol zo ČR odvádzať tučné dividendy.

Rozdiel v politike Putina a Fialy je jasný. V ČR sa už tento rok v lete prestali stavať byty, pretože si ich už nikto nemôže vďaka drahote a nízkym mzdám kúpiť. Bývanie sa stáva nedostupným, ale Fiala s Rakušanom a Pirátmi pumpujú do republiky ďalších imigrantov, aby bolo bývanie ešte drahšie, a mzdy ešte nižšie! Títo imigranti majú pracovať v podnikoch, ktoré budú vyrábať Bruselom dotované produkty. 

Česko je na nohách - Ukrajinec znásilnil 15 ročné dievča
Mala iba pätnásť rokov, aby si zachránila život, simulovala, že je mŕtva. Osemnásťročný Ukrajinec v Plzni brutálne znásilnil a pokúsil sa zabiť o tri roky mladšie dievča. Na sociálnych sieťach sa už ľudia zvolávajú k sobotnému protestu práve proti... Čítať ďalej
11 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Panasonic v Plzni ukončil výrobu televízií, presunul ju do Egypta, prepustil zamestnancov, a teraz prijme 2000 nových, a tí budú  za desiatky miliárd eur európskych a českých štátnych dotácií vyrábať tepelné čerpadlá! Japonci si namastia vrecko na dotáciách, ktoré zaplatia aj s úrokmi bankárom všetci Česi. Vybraná skupina bohatých ľudí si zaobstará dotované čerpadlá a bude mať lacnú elektrinu. Zvyšok národa bude platiť a súťažiť s imigrantmi o zmenšujú sa počet dostupných bytov, v ktorých sa bude platiť drahá elektrina, pretože ich obyvatelia nebudú mať peniaze na dotované čerpadlá! 

Klasický príklad pre pochopenie. Škoda Transportation včera oznámila, že privezie do republiky malajzijských robotníkov, aby mohla vyrábať električky a vozidlá metra. Tieto výrobky sa platia takmer výlučne z verejných peňazí, štátnych a bruselských dotácií. Škoda teda, aby mohla vyrábať za verejné peniaze dovezie do Čiech imigrantov! Zisk vo forme dividend ale poputuje cez firmu  Škoda as  do holandského ústredia jej materskej firmy, a vo forme ziskov z úrokov z pôžičiek do Belgicka materskej banke ČSOB,  ktorá celý podnik financuje. Česko získa imigrantov a príde o ďalšie bývanie. A ešte celý výsledok výroby bude platený z verejných peňazí ČR či krajín EÚ! 

Ostatne, ide aj o Ukrajinu. Generál Petr Pavel 30. apríla nadšene oslavoval Škoda Transportation za jej činnosť na Ukrajine, kde v meste Dnipro, na ktoré má zálusk Gosudar, vybudovala dizajnové centrum a štúdio, v ktorom sa už vyvíjajú budúce moderné električky a vozidlá metra, ktoré budú asi importovaní malajskí robotníci v Plzni vyrábať. Generál Petr Pavel je známy trochu nevýrazným myslením, ale oslavovať odvoz vysoko hodnotenej inžinierskej práce z Plzne na Ukrajinu, a potom dovážať lacných robotníkov z Malajzie do Plzne, aby tam vyrábali konečný produkt vymyslený na Ukrajine, je prejavom absolútnej neúcty ku všetkým Čechom, a dôkaz úplnej ekonomickej zhovadilosti! 

Zdroj:cz24.news

Znásilnenie, o ktorom sa nemalo písať
Veľké a znepokojivé nejasnosti vzbudzuje "prípad brutálneho znásilnenia ženy na pražskej Letnej. Prípad sa odohral už v noci na sobotu 17. júna, polícia napriek tomu najprv verejne po podozrivom černochovi nepátrala a prípadných svedkov začala... Čítať ďalej
26 | 06 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik