Medvedev hrozí občianskou vojnou v USA
27 | 08 | 2023 I Milan Laca

Medvedev poukázal na riziká občianskej vojny v USA.

Dmitrij Medvedev: v Spojených štátoch existuje riziko občianskej vojny.
Hrozba?
Podpredseda ruskej Bezpečnostnej rady Dmitrij Medvedev poukázal na riziká občianskej vojny v USA. Vyjadril sa tak v rozhovore pre TASS a RT.
Napätie

Spojené štáty sú teraz, podľa Medvedeva, v stave vnútorných rozporov a sú v konflikte samé so sebou. „Navyše, podľa môjho názoru je tento rozpor v niektorých ohľadoch nezlučiteľný. Ttakéto vnútroštátne konflikty sa veľmi často končia občianskou vojnou,“ povedal Medvedev.

Spojené štáty už riešia rébus čo so Zelenským po porážke Ukrajiny
V Spojených štátoch už kalkulujú s porážkou ozbrojených síl Ukrajiny kvôli neochote Zelenského rokovať o ukončení bojov. Bývalý spravodajský dôstojník Ritter: Zelenského neochota priznať svoju osobnú porážku povedie k porážke celých ozbrojených síl... Čítať ďalej
25 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Rozpory

Medvedev sa domnieva, že „Spojené štáty sa stali veľmi špecifickým štátom“, v ktorom medzi elitami panuje kolosálny rozpor. „Tento stret medzi konzervatívnym republikánskym politickým establishmentom a liberálnym segmentom, ktorý tvrorí Demokratická strana, skutočne roztrhal Ameriku,“ uzavrel Medvedev.

Hlas z vnútra

Bývalá guvernérka Aljašky Sarah Palinová nedávno tiež povedala, že druhá občianska vojna v Spojených štátoch je možná, ak bude pokračovať trestné stíhanie amerického exprezidenta Donalda Trumpa.

Zrodila sa nová sila!
Rozšírenie BRICS označili za víťazstvo Putina a Si Ťin-pchinga. Expanzia BRICS je víťazstvom Ruska a Číny. Rozšíria sa Na samite BRICS ( Brazília, Rusko, India, Čína, Južná Afrika), ktorý bol v Južnej Afrike, prizvali šesť krajín, aby sa stali... Čítať ďalej
24 | 08 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik