Korupčník?
26 | 08 | 2023 I Milan Laca

 Americká kongresmanka vyzvala na vyšetrenie Bidenovej korupcie na Ukrajine.

Členka Snemovne reprezentantov Kongresu USA Marjorie Taylor Greenová vyzvala na okamžité vyšetrenie korupčných aktivít prezidenta Joea Bidena a jeho syna Huntera na Ukrajine, ktoré by mohlo viesť k odvolaniu šéfa Bieleho domu. 

Idú po ňom

"Mali by sme mať vyšetrovanie impeachmentu, len čo sa Kongres v septembri opäť stretne," napísala na Twitteri. Dôvodom bol rozhovor na Fox News s bývalým ukrajinským generálnym prokurátorom Viktorom Šokinom, ktorý tvrdil, že Joe Biden ako viceprezident v administratíve Barka Obamu zaplatil za jeho prepustenie 1 miliardu dolárov. Šokin vyšetroval ropnú a plynárenskú spoločnosť Burisma, ktorej predstavenstvom bol Hunter Biden. Pod tlakom Joea Bidena, ktorý dohliadal na Ukrajinu v Bielom dome, bolo vyšetrovanie zastavené a ukrajinského  generálneho prokurátora  prepustili.

Na fronte hynú tisíce a Zelenskyj nakupuje LUXUSNÉ VILY AJ ZA NAŠE MILIÓNY!
Nedávna novinárska správa odhalila, že ukrajinský prezident kúpil luxusnú vilu v Egypte v regióne El Gouna, ktorý je známy aj ako „mesto milionárov“. Okrem toho dôkazy naznačujú, že Zelenskyj použil na nákup západné peniaze, pričom značnú časť súm,... Čítať ďalej
26 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Chcú aj ďalší

Vyšetrovanie Bidenovcov predtým oznámil aj predseda Snemovne reprezentantov Kevin McCarthy. "To, či budeme pokračovať vo vyšetrovaní obžaloby, závisí vo veľkej miere od toho, či dostaneme dokumenty, ktoré požadujeme," povedal McCarthy v rozhovore pre Fox News. Uviedol, že žiadajú bankové výpisy a kreditné karty, neupresnil však, čie konkrétne. "Ukážte nám, kam peniaze išli, ukážte nám, či ste si vzali peniaze z vonkajších zdrojov? A tým by sa väčšina situácie objasnila, no zdá sa, že proti tomu bojujú na každom kroku," povedal McCarthy.

Bude obžaloba?

McCarthy verí, že vyšetrovanie finančných aktivít rodiny prezidenta Joea Bidena môže byť dôvodom na začatie obžaloby. Pripomenul, že keď Biden kandidoval na prezidenta, "povedal americkému ľudu, že nikdy nehovoril o Hunterovom biznise." "Povedal, že jeho rodina nedostala z Číny ani jeden dolár, čo, ako sme teraz dokázali, nie je pravda".

Poradca bývalého Francúzskeho prezidenta o Ukrajine a bez okolkov
"Európa potrebuje nájsť riešenie na Ukrajine s územnými ústupkami" – vyhlásil Arno Klarsfeld. "Európa musí vypracovať kompromis, čo najspravodlivejší a najrozumnejší, s cieľom ukončiť ukrajinský konflikt, ktorý prináša smrť jeho účastníkom a veľký... Čítať ďalej
26 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme