Kollár má ĎALŠIE DIEŤA! Z veku matky ODPADNETE! A Richterová dodáva dôkazy... (FOTO)
26 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Každý na Slovensku by si mal skontrolovať, či už nie je s Borisom Kollárom v príbuzenskom vzťahu! "Boris Kollár má ďalšie dieťa!!! Šestnáste? Sedemnáste? Ktovie? To asi nevie ani sám Boris Kollár." Na novú, neoverenú skutočnosť upozornila, ako inak, Kollárova matka číslo 6 Barbora Richterová na sociálnej sieti. Dlhotrvajúca vojna medzi predsedom parlamentu a jeho expartnerkou zo začiatku pobavila, neskôr pozdvihla mnohým obočie, ale dnes už je únavná. V každom prípade je to aspoň malé rozptýlenie od každodenného politického marazmu na Slovensku.

Už zase niečo "prasklo"

"Pred niekoľkými dňami poskytol Boris Kollar asi 154-tý rozhovor vo svojom straníckom médiu Plus 1 deň. Povedal, že je jedno koľko má detí, pretože ak ich má viac ako dve, tak už na počte nezáleží….Vtipne však ? Bolo to vtedy, keď sa aspoň nepriamo konečne priznal k otcovstvu dvoch detí, ktoré ma so slečnou Kudriovou. Ale som presvedčená, že Boris to povedal aj preto, lebo vie že sa mu potomkovia rodia viackrát do roka a vždy je iba otázkou času, kedy zasa “niečo praskne”. Takže tých deti je ako smetí….nikto nevie koľko a asi ani sám Boris!," zamýšľa sa nad číslom Kollárových potomkov Richterová.

Podľa nej je ale tento prípad veľmi zaujímavý. "Napadla mi jedna zaujímavá vec. Pamätáte sa na film Pretty Woman? Taká krasna,sladká lovestory z Hollywoodu….Kdesi som na internete našla trochu modifikovaný názov tohto inak veľmi pekného filmu.”Pretty Woman alebo ako hollywoodska štetka, našla šťastie “…..Prečo to pišem? BORIS KOLLÁR MÁ ĎALŠIE DIEŤA!!! So ženou ktorá je mladšia o 4 roky od jeho najstaršej dcéry! Je to chlapec, volá sa Noel. Jeho matka je NIKOLA BOBOKOVÁ," pustila do éteru šokujúcu správu matka číslo šesť.

Richterová, Kollár, foto: FB/BR | Kde sú tie časy, keď sa viedli "per pazuch"... Dnes si nevedia prísť na mená.

Richterová informuje, že Boboková pochádza z malebnej slovenskej dedinky Lehota pod Vtáčnikom. Vo februári oslávila svoje 20 narodeniny. "V mieste svojho bydliska ale najmä v Prievidzi a okolí je veľmi známa. Podľa informácii, ktoré som dostala cez internet mala svoj link na tzv OnlyFans."

ŠOU POKRAČUJE: Richterová nazvala Vittekovej dcéru prostitútkou! Speváčke PRASKLI NERVY
Barbora Richterová absolvovala pred časom vyšetrenie na detektore lži. Chcela dokázať, že jej tvrdenia sú pravdivé a Boris Kollár a Patricia Vitteková sú klamári. No nezostalo iba pri tom. Okrem vyťahovania špinavého prádla na predsedu parlamentu... Čítať ďalej
12 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Zlodej kričí CHYŤTE ZLODEJA

"Život nie je jednoduchy a myslím, že ľudí netreba súdiť, skôr sa treba snažiť ich pochopiť! Ja ju za jej spôsob života neodsudzujem, skôr ju obdivujem, ako si pekne (možno z jej pohľadu navždy) zariadila život……Jedného krásneho dňa sa jej fanúšikom stal aj Boris Kollar. A Nikola začala “ žiť svoj sen “ Kabelka, kvety, dovolenka v Dubaji, dovolenka na Malorke, pravidelný odvoz z Prievidze do Bratislavy a späť Borisovým osobným šoférom ..až jedného dňa Nikola dovŕšila plnoletosť. (Boris si už asi začína dávať pozor na dátumy). A čo bolo treba urobiť? No predsa “napustiť a urobiť bruško”….To,či sa Boris potom pokúsil presvedčiť Nikolu aby išla na potrat alebo nie, to netuším. Skôr by som tipovala že to skúsil, ale asi sa to nepodarilo…..Takže rozprávka pre Nikolu pokračovala…," hovorí pravdepodobne z vlasnej skúsenosti Richterová.

A v rozprávaní ála spomienky na minulosť pokračuje: "Bruško rástlo, tak sa bolo treba postarať .A tak sa Pretty Woman presťahovala do Bojníc, do krásnej novostavby Panoráma Bojnice a pred niekoľkými týždňami sa narodil malý Noel. Ako poznám Borisa tak mu zasa “stúpne krvný tlak”, všetko poprie a podá na mňa ďalšie trestne oznámenie…..Ale aby ste si nemysleli, že si tieto príbehy vymýšľam, keď sa nudím, tak pripojím všetky dôkazy ,ktoré mi ľudia o tomto prípade naposielali…..," dušuje sa Richterová.

"Fotka vznikla v kupelni u Borisa Kollara minuly rok v máji, ked mala 19 a bola na oslave 20 tich narodenin dcery Borisa Kollara - Ester Kristufkovej……Ďalšia fotka je z Borisovej nehnuteľnosti na Mallorke. A na ďalších fotkách sú anonymizované správy,ktoré som o tomto pripade dostala a mám právo ich použiť……Nepredpokladam, ze sa Boris, ktory robi deti ako na beziacom pase prizna k svojmu synovi ……Ale ak by chcel na mňa podať zasa trestne oznámenie za ohováranie, tak ho musím upozorniť, že otcovstvo sa dá veľmi ľahko preukázať testom DNA, ktorý stojí cca 200 €.Som ochotná ho zaplatiť," dokladá dôkazy Barbora.

"Aj keď si myslím,ze to nebude potrebné, pretože Nikol sa všade chváli, že otcom jej syna je Boris a vraj vyzerá ako keby “Borisovi z oka vypadol”…..," dodáva Richterová.

"Želám matke aj synovi úprimne veľa zdravia a Laure Vizvariovej pevne nervy," uzavrela svoj staus žena, ktorá Kollárov hárem doplnila ako šiesta, s odkazom pre inú oficiálnejšiu čerstvú Borisovu mamičku.

A my môžeme iba konštatovať, že Boris si zvolil vážne skvelý názov strany Sme rodina. Pravdepodobne sa snaží a do smrti snažiť bude, aby každý Slovák bol naozaj jeho rodinou. Či už ako svokor, švagor, neter, sesternica... Veď Slovensko je malé a Kollár loví po celom území. Takže šup-šup a popýtajte sa v okolí, či aj vy náhodou už nemáte s Borisom príbuzenské vzťahy!

Barbore stále nedá Boris spávať: Chce sa mi zvracať, ty zvrátený úchyl! Si šibnutá, odkazuje Kollár (VIDEO)
Na jednej strane sa Barbora Richterová podľa vlastných slov snaží čo najmenej komunikovať na tému Boris Kollár a Sme rodina. Na druhej strane, počas sústredenia sa na súdne konania, na Facebook zavesila sedem minút trvajúce video, v ktorom... Čítať ďalej
21 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik