FICO: VYPADLI MI OČI! Prečo seriózny denník živí takýto NOVINÁRSKY ODPAD? (VIDEO)
26 | 08 | 2023 I Ladislav Kováčik

Predseda Smeru-SSD Robert Fico si všimol článok škandalizujúci jedného z poslancov jeho strany – a podľa jeho slov mu „skoro vypadli oči“! Celú záležitosť sa Fico pokúsil verejnosti vysvetliť vo svojom videu, ku ktorému navyše napísal, že sa vždy postaví za svojich kolegov, keď na nich bezdôvodne zaútočí nejaký „idiot“ z médií len preto, lebo nenávidí Smer.

Všetko, čo je proti Smeru, sa hodí!

Fico poukázal na článok Karola Bustina vo „vraj serióznom“ denníku Hospodárske noviny. Autora článku nazýva Fico „zakomplexovaným novinárom“ a približuje, že v článku je poslanec Smeru-SSD Vladimír Baláž predstavovaný ako „kontroverzný“ poslanec, ktorý má za sebou kauzy a navyše si na rozsiahlych pozemkoch“ stavia vidiecke sídlo.

Fico podľa svojich slov čakal, že v článku bude dotyčný pozemok sa nachádza niekde pod Slavínom v Bratislave. Namiesto toho si tam prečítal, že tento pozemok sa nachádza v malej obci Obeckov neďaleko Veľkého Krtíša.

Predseda Smeru-SSD zdôraznil, že poslanec Baláž nemal žiadne kauzy a nikdy nebol ani podozrivý ani obvinený. Ďalej tiež upozornil, že ide o renomovaného prednostu urologickej kliniky v banskobystrickej Rooseveltovej nemocnici.

Fico ďalej uviedol, že Baláž prikúpil pozemok k pozemku, ktorý zdedil. Za tento pozemok zaplatil podľa Fica okolo 20-tisíc eur, čo je v spomínanom regióne bežná cena. Predseda Smeru sa pozastavuje nad tým, že seriózny denník Hospodárske noviny uverejnil takúto „blbosť“ ako titulný článok. „Samozrejme, všetko, čo je proti Smeru, sa hodí!,“ komentuje Fico tento typ žurnalistiky. Dodáva, že Baláž bol zároveň v článku predstavený ako akýsi známy oligarchu Miroslava Výboha.

POSADNUTOSŤ FICOM UŽ KOMENTUJE AJ SÁM FICO
Sú posadnutí mojou osobou, chcú ma poraziť, hoci nie som vo vláde! Na Slovensku existujú politici natoľko posadnutí osobou Roberta Fica, že ho potrebujú vo voľbách porážať, aj keď jeho strana nie je vo vláde a celé volebné obdobie bola v opozícii.... Čítať ďalej
26 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Ako to bolo s elektronickým mýtom

Šéf Smeru sa čuduje, prečo Hospodárske noviny, že živia takýto „novinársky odpad“ , ktorý sa podľa jeho slov dlhé roky priživoval na „tom najšpinavšom bulvári“.

Fico navyše dodáva, že takto podľa neho vyzerajú všetky kauzy Smeru-SSD. Vo videu ďalej komentuje aj kauzu elektronického mýta, o ktorej sa hovorilo ako o najväčšej lúpeži, ale za vlád Igora Matoviča, Eduarda Hegera a Ľudovíta Ódora sa opakovane podpisovala zmluva s tou istou firmou, ktorá elektronické mýto realizovala na samom začiatku.

Podľa Fica si v Smere-SSD stanovili zásadu, že pokiaľ sa vyskytnú mediálne útoky na ich kolegov a spolupracovníkov, vždy sa za týchto ľudí strana postaví a bude verejnosti tie domnelé „obrovské“ kauzy spájané so Smerom-SSD vysvetľovať.

Facebook

"Progresívci" chystajú štátny prevrat
Pod titulkom, ktorý citujeme zo siete Telegram, podpredseda SMERU-SSD Ľuboš Blaha varuje pred čoraz zreteľnejším scenárom, ktorý nás čaká počas a krátko po voľbách v posledný septembrový deň. "V Ereporte som nakladal Progresívnemu Slovensku - ak... Čítať ďalej
25 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik