Čaputová, Ódor, Hamran, Lipšic KOPÚ a KOPÚ... no znova sa prerátali
26 | 08 | 2023 I Ladislav Kováčik

Bezbrehé a arogantné vyčíňanie polície bude mať ešte nadstavený čas, píše poslanec NR SR Marián Kéry. Na stole prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry skončila hromadná sťažnosť obvinených Tibora Gašpara, Norberta Bödöra a Romana Stahla proti uzneseniu o vznesení obvinenia. O ich sťažnosti tak bude rozhodovať prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP).

„Ak si NAKA, policajný prezident Hamran, prezidentka Čaputová, premiér Ódor, špeciálny prokurátor Lipšic, či Igor Matovič s Romanom Mikulcom mysleli, že nepodarená akcia Ezechiel 7 sa skončila, sú na omyle“, píše v úvode svojho facebookového príspevku poslanec NR SR Marián Kéry (Smer-SSD).

„Práve preto, že išlo o nepodarenú akciu, toto bezbrehé a arogantné vyčíňanie polície bude mať ešte nadstavený čas, ktorý môže byť začiatkom skutočného Ezechiela 7 pre hlavných aktérov tejto frašky,“ tvrdí ďalej poslanec.

Kéry pripomína, že na stole prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry skončila hromadná sťažnosť obvinených Tibora Gašpara, Norberta Bödöra a Romana Stahla proti uzneseniu o vznesení obvinenia. O ich sťažnosti tak bude rozhodovať prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP).

„Polícia a NAKA to prehnali. Ak by chcel niekto ovplyvniť nadchádzajúce parlamentné voľby, konal by presne tak, ako ľudia, ktorí ťahali za nitky tejto zúfalej a aj z hľadiska jej názvu bohorovnej akcie,“ myslí si Kéry. „Ako veľmi sa však mýlia. Ako zabudli na to, že pýche a stavaniu sa nad zákon predchádza pád,“ pokračuje ďalej.

Podľa Kéryho by voľné ruky polície nikdy nemali prerásť do anarchie a zatvárania nepohodlných. „NAKA a policajný zbor vedený Hamranom sa však o to zatváranie pokúsili. S tým, že chceli a asi aj stále ešte budú chcieť, stoj čo stoj, splniť zadanie - zabrániť strane SMER-SSD vyhrať voľby,“ píše poslanec.

„Čím viac však budú kopať, tým len budú zvyšovať šance na výrazné víťazstvo SMER-SSD a celej opozície v septembrových voľbách,“ tvrdí ďalej.

Poslanec pokračuje, že by mohol skončiť aj citátom z Ezechiela 7, „ktorý teraz hrozí všetkým, ktorí stáli za zbabranou, rovnomennou policajnou akciou“, ale nechce sa k tomu znížiť.

„Spravodlivosť nie je slepá. Nájde si sama, koho si má nájsť,“ uzatvára Kéry svoj príspevok.

"Progresívci" chystajú štátny prevrat
Pod titulkom, ktorý citujeme zo siete Telegram, podpredseda SMERU-SSD Ľuboš Blaha varuje pred čoraz zreteľnejším scenárom, ktorý nás čaká počas a krátko po voľbách v posledný septembrový deň. "V Ereporte som nakladal Progresívnemu Slovensku - ak... Čítať ďalej
25 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik