Výzva na celonárodný bojkot
25 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

"Markíze sme odkázali, že Smer bude bojkotovať jej predvolebné politické diskusie." Pripomína na sieti Telegram Ľuboš Blaha. "Televízii, ktorá nazýva našich voličov a sympatizantov "dezolátmi" a šíri tú najtupšiu americkú propagandu, nebudeme pomáhať v jej komerčných aktivitách."

"Keď oni mohli vylučovať mňa, prečo by sme my na oplátku nemohli vylúčiť ich?" Pýta sa autor textu. 

Koledovali si o to

"Roky do nás kopali a teraz by chceli, aby im Robert Fico zvyšoval čísla sledovanosti. Zabudnite, lúzri. Môžete si zavolať toho truhlíka Šimečku, nech si podiskutuje s uspávačom hadov Majerským, určite si to pozrie aspoň dvadsať Bratislavčanov a aj tí zaspia pri telke".

Prosím, nepozerajte neoliberálnu Markízu

"Vyzývam na veľký národný bojkot. Ukážme im, že keď slniečkari nadávajú ľuďom do  dezolátov, má to následky. Teraz, keď oni komerčne potrebujú nás. Karma je zdarma, pán Kovačič" Vyzýva a pripomína Ľuboš Blaha.

Žilinka rozdával rany a Šeliga padá k zemi
Vo štvrtok absolvoval Juraj Šeliga (Demokrati) výsluch na polícii. Tam vypovedal v súvislosti s údajným ohováraním generálneho prokurátora Maroša Žilinku. Podľa neho, generálny prokurátor vedome, alebo nevedome kryje protiprávne konanie. "Zastrašiť... Čítať ďalej
24 | 08 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik