Exkluzívna anketa Hlavneho denníka: Bratislava nie je slniečkárska
25 | 08 | 2023 I Eka Balaskova

Počas predvolebného stretnutia Smer-SSD s občanmi vznikla anketa Hlavného denníka v koprodukcii so spravodajským portálom Online Tu a teraz, v ktorej redaktorov zaujímal pohľad bežného občana na dianie na Slovensku.

Pochopiteľne, šlo o voličov najsilnejšej strany slovenského politického spektra, preto aj odpovede boli v tejto názorovej línii.

Anketa ukázala, že hoci sa o Bratislave hovorí, ako o meste s najväčšou koncentráciou progresívcov, voliči Smeru z Bratislavy to jednohlasne vyvracajú a urobia všetko pre to, aby voľby vyhral Smer.

Ľudia si myslia, že generálny prokurátor by mal zakročiť, aby nedošlo k ešte väčším škodám na právnom štáte.

Nemiluješ Ukrajinu, necítiš nenávisť k Rusku, máš výhrady voči LGBT komunite a musíš byť zaočkovaný, to sú údajne podmienky pre to, aby bol človek demokrat. „Ja osobne som hrdý, že nespĺňam ani jednu z týchto podmienok demokrata,“ hovorí ďalší z voličov.

Ďalšie respondentky pôsobili dosť rozpačito. Neskôr z nich vyšlo, že majú strach. Respondenti však pripomínajú, že prieskumom netreba veriť, lebo napätá atmosféra a práve strach ľudí donúti otvoriť sa názorovo vo voľbách.

Hoci má každý právo robiť si so svojim životom, čo chce, nemal by svoj svetonázor vnucovať ostatným tak, ako to mieni robiť práve PS.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme