"Progresívci" chystajú štátny prevrat
25 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Pod titulkom, ktorý citujeme zo siete Telegram, podpredseda SMERU-SSD Ľuboš Blaha varuje pred čoraz zreteľnejším scenárom, ktorý nás čaká počas a krátko po voľbách v posledný septembrový deň.

"V Ereporte som nakladal Progresívnemu Slovensku - ak by sa tie neskúsené a extrémistické decká hamburgerov dostali k moci, tak to bude neoliberálna katastrofa... " píše Blaha.

"Už teraz sa spolu s Čaputovou snažia o štátny prevrat"

"Chcú ovládnuť všetky silové zložky, aby mohli nasilu prevziať moc... Čaká nás historický zápas o Slovensko."

Blahova ponuka a redakčné varovanie HD - video má vyše hodinovú dĺžku 

"Nech sa páči, krátky zostrih z rozhovory s Fedorom Flašíkom, tu je relácia celá, otvorili sme množstvo tém, stojí to za to:"

P.S. Ľuboša Blahu

"Nebojte sa, priatelia, do alternatívy budeme radi ďalej chodiť, lebo tam ešte majú záujem o pravdu a dávajú priestor všetkým... Do Markízy nie - tam nie sú novinári, ale americkí propagandisti."

Prepáčte, toto sa nedá opísať, "progresívnu mimovládnu" hlúposť treba vidieť
"AK MÁ "TOTO" PODĽA MIMOVLÁDOK ZACHRÁNIŤ SLOVENSKO, TAK NÁS BOH OCHRAŇUJ" - Píše na sieti Erik Kaliňák, ale ani on tomu nedáva viac slov a radí pozrieť si video. Presne takto to dopadne, keď markizácki a mimovládni "zachráncovia" demokracie... Čítať ďalej
25 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok