Maistreamom pochovaný Peskov zázračne vstal z mŕtvych
26 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Čoskoro sa uskutoční osobné stretnutie prezidentov Ruska a Turecka a administratívy oboch prezidentov už majú plné ruky práce s prípravami. Oznámil to dnes, 25. augusta, tlačový tajomník prezidenta Ruskej federácie Dmitrij Peskov v rozhovore s novinármi.

„Uvedomujeme si, že toto stretnutie sa uskutoční čoskoro. Oznamovanie takýchto návštev zvyčajne synchronizujeme s našimi partnerskými krajinami. Kedy presne a kde presne sa bude konať, vás budeme čo najskôr informovať. Už sa pripravuje, pripravuje sa veľmi intenzívne, “  - povedal predstaviteľ Kremľa (ktorého už medzičasom mainstream "pochoval") v odpovedi na otázku o možnosti stretnutia Vladimíra Putina a Recepa Tayyipa Erdogana .

Takže (asi) Soči

Už skôr diplomatický zdroj agentúry TASS uviedol, že stretnutie hláv oboch štátov sa uskutoční v Soči 4. septembra.

Administratíva tureckého prezidenta naznačila, že diskusie o dátume a mieste stretnutia prebiehajú diplomatickou cestou, zatiaľ však nie sú žiadne podrobnosti.

Turecký prezident plánuje v septembri osobne diskutovať o obnovení čiernomorskej obilnej iniciatívy so svojím ruským náprotivkom Vladimirom Putinom, ak bude príležitosť. Ako informoval EADaily , sám Erdogan to povedal začiatkom tohto týždňa, keď odpovedal na otázky novinárov, ktorí ho sprevádzali na ceste do Maďarska.

Vodca Čečencov Kadyrov o Prigožinovi
Kadyrov zverejnil status o Prigozhinovi! "Pred nehodou som ho požiadal o jednu vec!" Píše srbský web informer.rs. Čečenský vodca Ramzan Kadyrov aktuálne po najnovších udalostiach pripomenul svoj vzťah so šéfom Wagnerovej skupiny Jevgenijom... Čítať ďalej
25 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme