Jednoduchý svet Veroniky Remišovej (VIDEO)
25 | 08 | 2023 I Eka Balaskova

Vo štvrtok Veronika Remišová (OĽaNO / Za ľudí) zverejnila video s prinajmenšom zaujímavými výpočtami toho, ako sa podľa nej kradlo počas vlád Smeru. Nám však budú musieť stačiť slová Tomáša Tarabu (SNS / Život-NS), ktorý si video vypočul a zistil, že Remišová ho následne odstránila. O jeho existencii sa zrejme pochybovať nedá – zaregistrovala ho aj nezaradená poslankyňa Romana Tabak (SNS).

Bývalej ministerke investícií asi veľmi nejdú percentá, pretože jej výpočty sú veľmi zvláštne. Hovorí o nich Taraba a ak by táto logika niekomu nebola celkom jasná, pokúsil sa ju vysvetliť. Romana Tabak bola o čosi lakonickejšia.

Remišovej výpočty

Tomáš Taraba pripomína predvolebný sľub OĽaNO, pretože na Slovensku ročne za vlád Fica a Smeru zmizli tri miliardy eur ročne.

„To znamená, že ak oni nekradli, tak mali mať k dobru vyše deväť miliárd eur. Veronika Remišová včera natočila video, ktoré medzitým už stiahla, kde povedala, že za vlád Roberta Fica sa úplatky pohybovali vo výške tridsiatich percent a z jedného milióna eur zákazky, že úplatky boli tristo miliónov,“baví sa Taraba.

Veronika už v tom má chaos a rozvrat
Zdá sa, že už nevie koho, prečo a za čo kritizovať. Veronika Remišová spustila krížovú paľbu, tentoraz už aj do vlastných radov. (Zdroj: FB VR) Mimochodom, pani Remišovej treba zjavne pripomenúť, keď už tak kritizuje, že pán premiér Ódor je... Čítať ďalej
25 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Ani vy tomu nerozumiete?

„Tridsať percent z jedného milióna je pre ňu tristo miliónov,“zhrnul Taraba Remišovej myslenie s tým, že niekomu dáte zákazku za milión a podľa Veroniky Remišovej z toho milióna niekto zaplatil tristomiliónový úplatok.

Takto to dáva zmysel

„Konečne sme teda došli na koreň toho, ako na Slovensku mohlo ročne zmiznúť tri miliardy,“ uvažuje Taraba.

„Tri miliardy. Presne sa bavíme potom o sume, podľa hlavičky Veroniky Remišovej, o desiatich miliónoch. Pretože keď z milióna je úplatok tristo miliónov, tak z desiatich miliónov sú to tri miliardy. Toto je jednoduchý svet ľudí, ktorí nám vládli,“ konštatuje Taraba aj s pozvánkou k voľbám. Na Slovensku podľa neho máme svetový výkvet a už nič „lepšie“ nás postihnúť nemôže.

Baví sa na nej aj Romana Tabak

Hoci sa bulvárne médiá snažia bývalú tenistku, dnes poslankyňu Romanu Tabak vykresliť veľmi nelichotivo, matematika Veroniky Remišovej a následné zmazanie videa, v ktorom pani Remišová „počíta“, pobavilo aj ju.

Republika doťahuje na HLAS
Volebný model MEDIAN SK pre RTVS: Republika dorovnala Hlas, rozdiel medzi Smerom a PS sa zmenšil. Koalícia OĽANO zostala mimo parlamentu. To je aktuálny výsledok, zverejnený na webe spravy.rtvs.sk. Ak by sa voľby konali v auguste, vyhral by ich... Čítať ďalej
25 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme