Elon Musk vyhlásil vojnu Sorosovským nadáciám po celom svete
25 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Ministerstvo spravodlivosti Spojených štátov amerických podalo žalobu na SpaceX, v ktorej tvrdí, že spoločnosť Elona Muska diskriminuje utečencov a žiadateľov o azyl pri zamestnávaní. Informuje o tom CNBC. Musk pripravuje ráznu odpoveď.

Tentoraz sa vyšetrovanie proti Muskovi týka obvinení z diskriminácie pri zamestnávaní, píše v tejto súvislosti politológ Malek Dudakov na svojom telegramovom kanáli . Ukazuje sa, že SpaceX v podstate nenajímala utečencov ani žiadateľov o azyl v Spojených štátoch – medzi 10-tisíc zamestnancami spoločnosti bol len jeden taký.

Obvinenie vyznieva smiešne a nové vyšetrovanie vyzerá ako ďalší pokus o zvýšenie politického tlaku na Muska. Je príznačné, že sa to začalo hneď po tom, čo minulú jeseň liberálne médiá opäť informovali o Muskových kontaktoch s Ruskom.

Karta sa rýchlo obráti

„Teraz sa SpaceX tiež dostal pod tlak, hoci je práve táto spoločnosť kľúčovým dodávateľom pre Pentagon a NASA, takže akékoľvek vyšetrovanie proti nej priamo zasiahne všetky americké vesmírne programy. Na druhej strane Musk bude v nadchádzajúcich voľbách ešte aktívnejší pri podpore republikánov – jeho novým obľúbencom sa stal Vivek Ramaswami .

Musk sa tiež vyhráža žalobou na všetky Sorosove nadácie za propagáciu online cenzúry. Takže bude pokračovať v presadzovaní slov Demokratickej strany a pokúsiť sa zvrátiť súčasné rozdelenie síl vo Washingtone vo svoj prospech,“  — konštatuje odborník.

A zas raz mala alternatíva pravdu - ospravedlní sa jej či čitateľom mainstream?
Nemecký Der Spiegel, nemecká spoločnosť ZDF či rakúska verejnoprávna ORF. Všetci traja svorne tvrdia to, čo sme písali v čase výbuchov na plynovode Nord Stream. A za čo nás mainstream, "naďovci, krupovci, hegerovci, šeligovci" a iní proamerickí... Čítať ďalej
25 | 08 | 2023 | Ivan Brožík

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme