Alice Cooper: Nechajte tie deti a ich "rodovosť" na pokoji
25 | 08 | 2023 I Eka Balaskova

Čo tam po „cancel culture“ (kultúre mazania, pozn.red.), povedal si 75-ročný hudobník a rocker a jasne povedal, čo si myslí o praktikách rodovej identity. Nemá pritom problém ani tak s dospelými, ktorí už sa môžu rozhodovať sami. Jednoznačné nie hovorí pri „transrodových deťoch“, informuje magazín Spike.

 

Aj hra musí mať medze

Cooper je obzvlášť skeptický v súvislosti s rastúcim počtom detí, ktoré sa identifikujú ako trans. „Chápem, že existujú prípady transrodových [detí], ale obávam sa, že je to tiež módna záležitosť,“ myslí si.

„Považujem to za nesprávne, keď máte šesťročné dieťa, ktoré nič netuší. Chce sa len hrať a ty ho mätieš tým, že mu hovoríš: "Áno, si chlapec, ale ak chceš, môžeš byť dievča," vysvetľuje svoj postoj.

Zomrel taliansky spevák a skladateľ Toto Cutugno
Toto Cutugno znamená pre Talianov, ktorí o ňom hovoria s úctou a hrdosťou, asi to, čo pre Slovákov Karol Duchoň. A treba povedať, že aj v zahraničí bol považovaný za jeden z kultúrnych symbolov Talianska. Spevák a skladateľ, ktorý sa preslávil... Čítať ďalej
23 | 08 | 2023 | Ivan Mihale

Všetko má svoju postupnosť

Podľa rockera je pre deti mätúce, počas hľadania vlastnej identity počúvať slová o tom, ako si s ňou v podstate môžu robiť, čo len chcú. Najskôr potrebuje mladý človek vlastnú sexuálnu skúsenosť, až potom môže podľa neho uvažovať o tom, či je muž, alebo žena.

Inými slovami, ako svojho času povedali kolegovia rockeri Pink Floyd: „Nechajte tie deti na pokoji.“

Upozornil na negatíva

„Chlap môže kedykoľvek vstúpiť do ženskej kúpeľne a len povedať: „Dnes mám pocit, že som žena.“ Bohužiaľ, toto je teraz skutočný problém mnohých žien. Draví muži dostali zelenú na vstup do ženských súkromných priestorov a ženy, ktoré sa odsúvajú, budú označené za bigotné. Kde to má hranice?“ oprávnene sa pýta Cooper.

Vyvolal pobúrenie

Ako sa dalo očakávať, Cooperov zdravý rozum odvtedy vyvolal pobúrenie v médiách a online. Rolling Stone ho obvinil, že „chrlí vyvrátené mýty o kúpeľniach a predátoroch“ a používa „pravicovú taktiku  transfóbie“.

Obzvlášť vytočení sú „woke (prebudení, progresívni) aktivisti“. Nepáči sa im, že Cooper, ktorý býval známy svojim mejkapom a v 70-tych rokoch bol v oblasti sexuality „progresívny“, dnes k „trans otázke“ zaujal podľa nich nepochopiteľný konzervatívny postoj.

Riaditeľka školy má strach o budúce generácie (VIDEO)
Mgr. Iveta Rajčániová je riaditeľkou Základnej školy na ulici G. Bethlena v Nových Zámkoch. Je tiež matkou, ktorá chce chrániť svoje potomstvo. Progresívnu politiku odmieta aj ako pedagóg, pretože ak sa dieťa identifikuje, ako mačka a začne jej na... Čítať ďalej
01 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Osloboďme sa od stereotypov, nemrzačme deti

To, že rockeri sa v minulosti rôzne štylizovali, bolo o oslobodení sa od stereotypov – veď chlapec, ktorý sa hrá s bábikami nie je hneď dievča. Ale trans ideológia z detí robí úplne iných ľudí.

„Komentáre Alice Coopera o trans sú dychom čerstvého vzduchu. Zatiaľ čo väčšina našich starnúcich rock'n'rollových hrdinov akceptovala všetky elitné ortodoxné názory, prinajmenšom ešte stále zostali nejaké rockové hviezdy, ktoré kopú, skutočne rebelujú, tentokrát v záujme zdravého rozumu, uzatvára magazín Spike.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik