Voliči, pozor! Máme tu ďalšiu debilinu. Volá sa Prekrúžkuj ženu
24 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

Keby hlúposť kvitla,  Slovensko by bola jedna veľká zakvitnutá lúka. Pohľad by to bol síce pekný, ale to vedomie! Božechráň! Ale zas, až tak ďaleko od toho nie sme. Poznáte Igorove atómofky. Toľko sprostých nápadov a iniciatív, čo tu máme, to tu ešte nebolo.

Dajme to na Igora

Svetu treba ukázať, že máme hlavu, ktorá rozmýšľa. Niečo vymyslíme a niečo aj ukradneme. Prečo nie, veď sme národ zlodejov. Kradneme ako straky. Kradneme tituly, nápady aj toaletný papier. Niektoré lepkavé prsty by vedeli rozprávať, kde nabrali toľké majetky. Ale mlčia - aby im po nich neklepli. To nie my, to tí druhí!

Aj na Slovensku máme hlavičky

Najnovšie ktosi múdry ukradol nápad, ktorý vymyslela nejaká česká hlava. Čo hlava, hlavička to bola! Vy,  čo nenosíte hlavu na krku len na ozdobu, ste sa iste dovtípili, že ten nápad sa volá Prekrúžkuj ženu. A keď už ste proste hlavička, skúste porozmýšľať o niečom prevratnom. O niečom, čo tu ešte nebolo. Voľby sú tu co by dup, a teda aj tento nápad by sa mohol týkať ich. Nebol by ukradnutý, ale náš. Rýdzo slovenský.

Čo tak prísť s iniciatívou Prekrúžkuj Veroniku?! Možno aj Voľte Demokratov by bola dobrá debilina.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme