Numerologička: Nespoliehajme sa na vládu, sila je v rodine (VIDEO)
24 | 08 | 2023 I Eka Balaskova

Každý z nás je tak trošku zvedavý, čo nás čaká a neminie v budúcnosti. Numerologička Katarína Čičmancová sa numerológii venuje cez 20 rokov a momentálne hovorí, že to, čo nás čaká počas najbližších dvoch rokov, nás vôbec nepoteší.

Predpovedala voľby, ale aj covid. Teraz hovorí o páde meny, konkretizovať však nebude. Ono sa veci vždy vraj ukážu do konkrétnej podoby až časom. Veľký význam prikladá nášmu priezvisku, čo je meno rodu a s rodom je potrebné udržiavať dobré vzťahy. To, že nefungujú rodiny má za dôsledok aj súčasnú rozvrátenú spoločnosť. Celý tento cyklus má skončiť v roku 2025.

Nie je žiadne „B-čko“

Čičmancová v podkaste Topiek už v decembri podľa numerológie vypočítala, že voľby budú s najväčšou pravdepodobnosťou niekedy na prelome septembra a októbra.

„Ôsmeho decembra som spravila prierez toho toku a ako prvá som povedala, že vo februári padne vláda. Stará vláda sa nebude chcieť vzdať svojich kresiel, že nás čaká úradnícka vláda, ktorá bude mať dosť krátky časový priestor na to, aby mohla niečo dokázať a asi ako prvá som povedala, že v októbri budeme mať novú vládu,“ rekapituluje svoju predpoveď Čičmancová.

Vanga dala jasnú predpoveď o budúcnosti Ruska
Našlo sa zabudnuté proroctvo spred 27 rokov. Počas svojho života veštkyňa Baba Vanga (†85) predpovedala mnoho udalostí, ktoré sa skutočne stali. Vedela napríklad o smrti princeznej Diany a o blížiacom sa teroristickom útoku z 11. septembra 2001. V... Čítať ďalej
23 | 08 | 2023 | Ivan Mihale

Padla vláda, padne aj mena

V októbri nás nečaká len nová vláda Podľa Čičmancovej môžeme očakávať, že niekedy v septembri-októbri sa „niečo bude diať s peniazmi“.

„Nemyslím si, že padne euro, ale ak padne dolár, pôjde za ním aj euro,“ hovorí Čičmancová, ktorá nechce hovoriť o konkrétnej mene, pretože dopredu ťažko niečo pomenovávať. Veľakrát práve o tom sú rôzne veštby a predpovede – sú veľmi nekonkrétne a človek v nich niečo nájde až keď už sa veci udejú.

Predpovedala koronu

„Ja keď som v roku 2019 predpovedala, že všetko sa zastaví, ľudia sa začnú správať úplne ináč a začnú sa viazať k zemi, teda začnú obrábať zem, slovo korona ešte vôbec neexistovalo,“ vysvetľuje numerologička, ako niektoré predpovede fungujú. Výpoveď čísel je podľa nej najvierohodnejšia.

Sila rodu

Naše priezvisko nám podľa Čičmancovej dáva silu zvládnuť naše úlohy.

„Rod nás vždy podporuje a stojí pri nás, ak si vieme uctiť jeho hodnoty, alebo jeho tradície. Dnes sa ľudia odklonili od rodových hodnôt, od rodu ako takého, nemáme tú silu, ktorá nás zjednocuje,“upozorňuje numerologička s tým, že nás začínajú „ovládať“ mínusové energie, ktoré sú výsledkom toho, ako moderná doba upustila od rodín a ich súdržnosti.

Profesionálka Gombitová: Musela na pódium aj napriek smrti bývalej lásky Vaša Patejdla! (VIDEO+GALÉRIA)
V horehronských kúpeľoch Brusno sa každoročne koná Muzikálový večer na pamiatku Jozefa Bednárika. Na tom tohoročnom, ktorý sa konal v sobotu 19. augusta vystúpila aj Marika Gombitová, hviezda kultového televízneho muzikálu Neberte nám princeznú.... Čítať ďalej
21 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

Kedy toto skončí?

Numerologička vysvetľuje, že žijeme v deväťročných cykloch. Rok cyklu, v ktorom sa nachádzame má podľa nej číslo 7, do ukončenia cyklu nám teda zostávajú dva roky. Žiadna vláda, ktorá vyjde z týchto volieb teda nebude mať dostatok času, aby čokoľvek napravila, preto Čičmancová očakáva, že v roku 2025 by sa malo všetko uzavrieť a doriešiť.

„Nová vláda by mala doriešiť úlohy starej vlády, čo si myslím, že je neakceptovateľné a nemožné. A ak sa budú snažiť zaviesť nové programy, nestihnú ich splniť,“ varuje numerologička. V praxi by to malo znamenať to, že všetko sa začne prejavovať v októbri.

„Ľudia sa budú cítiť veľmi podvedení, nepochopení. Príde neistota, nestabilita a je predpoklad, že príde aj potravinová kríza, tak mi to v tých číslach vychádza,“ konštatuje Čičmancová. Preto je dôležitá tá rodinná súdržnosť, aby sme sa vzájomne vedeli podporiť.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik