Hlas ľudu: Spišiak perlil! Poradca je preto poradca, lebo poradí
25 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

Kto sledoval Na JOJ 24 reláciu Analýzy  Na hrane, nepotrebuje komentár, aby si urobil obraz o účastníkoch duelu. Tentoraz proti sebe stáli dvaja bývalí policajní prezidenti: Tibor Gašpar a Jaroslav Spišiak.

Spišiaka si pamätáme ešte z čias prezidentovania. Prejavom nikdy nevynikal a svojou „výrečnosťou“ a bonmotmi  bol obľúbeným objektom srandy. Keď ho počúvate, sami sa presvedčíte, že je to tak. Niekedy ani boh nerozumie tomu, čo chce povedať. Perlil aj teraz, keď odpovedal na Gašparovu poznámku, že robil poradcu ministrovi Mikulcovi.  A že sa teda aj on sa zaslúžil o ten chaos, ktorý tu máme. Na svoju obranu povedal: „Poradca je vždy len poradca, len poradí možno, preto je poradca.“ Múdre slová, ale čo viac by sme od neho čakali?

Gašpara si tiež nemusíme zvlášť predstavovať. Obvinený kandidát Smeru bol ako najväčší zločinec skoro ráno zadržaný a o pár hodín rovnako aj prepustený. Poznáme ho aj z tlačoviek Smeru.

Spišiak kandiduje za PS a všetci si ho spájame aj s jeho výrokom o voľnom prístupe k drogám.  Moderátorka Dibáková  otvorila aj túto tému.  Kandidát PS priznal, že on to myslel ináč, že to bol jeho prvý rozhovor v úlohe politika a povedal to, čo povedal. Veď hovorím, niekedy ani boh nerozumie tomu,  čo chce povedať. Možno aj preto bol v debate oveľa stručnejší ako Gašpar a  s maskou na tvári sedel tam ako vystrúhaný panáčik.

O tom, že  na čurillovcov, na situáciu v polícii a zatýkanie mali rozdielne názory, hovoriť netreba. Nemôžem si však odpustiť poznámku na moderátorku. Jej priblblé úsmevy vyzerajú ako súkno, ktoré má dráždiť tých dvoch, čo sedia oproti.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Policajný puč, alebo Ficov pokus o únos štátu?
Policajný puč, alebo Ficov pokus o únos štátu? Pýta sa Hlas ľudu, Hlavného denníka, Mária Škuletétyová. Komentátor Pravdy Marián Repa sa nad výrokmi Róberta Fica k posledným udalostiam musí pousmiať. A čo tí, čo sa neusmievajú? A čo si má myslieť... Čítať ďalej
23 | 08 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme