Tepláková LADY zvozila opozíciu: ČO STE SI TO NA SEBA NAVLIEKLI? (FOTOGALÉRIA)
23 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Parlamentný módny guru - poslankyňa za OĽaNO Monika Kozelová sa obula do predstaviteľov Smeru, Hlasu a Republiky. Akosi sa jej nezdá, že sa tohtoročné voľby týchto strán nesú v znamení nevinnej, čistej a panenskej bielej farby. čo na to módni experti na najbližšom FASHION WEEK v New Yorku?

"V móde sú najmä biele goliere, ktoré majú navodzovať zdanie serióznosti a úspechu. Glotové “úradnícke” rukávy sa tento rok nenosia, návrhári ich vynechali, aby nevznikol zbytočný dojem, že modelovia a modelky túžia po plnokrvnej práci pre blaho komunity," uviedla na sociálnej sieti Kozelová.

Monika vo farbách čierno-bielej dúhy

Podľa nej je ťažké povedať, ako sa k tomuto slovenskému trendu postavia módni experti na najbližšom FASHION WEEK v New Yorku (bude už v septembri), alebo v Miláne. Ale nadšení asi nebudú. "Lebo predsa len, život je krajší, keď je farebný, na nič sa nehrá a prípadne pripomína dúhu," skonštatovala poslankyňa, ktorú sme ináč ako v čiernej, hnedej, prípadne šedej farbe snáď ani nevideli.

"Toto tu zatiaľ vyzerá ako výberová SEKTA BIELYCH GOLIEROV, v ktorej už každý stratil prehľad, kto za koho kope a všetci súvislo splynuli v jeden nevinne vyzerajúci tím zo spoločnej šatne. Lebo však v jednote je sila," uzavrela Kozelová a dodala aj dostatok fotografií. 

A my k mierne ironickému textu pripájame na porovnanie aj nezabudnuteľné fotografie Matovičovej poslankyne.

Tlačová beseda Smeru k ekonomickej situácii na Slovensku
Tlačová beseda Smeru k ekonomickej situácii na Slovensku
Facebook / Judita Laššáková
Tlačová beseda Smeru k ekonomickej situácii na Slovensku

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Komentáre pre políciu SR filtruje firma napojená na Progresívne Slovensko
Spoluzakladateľ spoločnosti TrollWall v nedávnej minulosti nadviazala spoluprácu s komunikačným tímom Policajného zboru SR. Na tom by nebolo nič nezvyčajné, keby spoluzakladateľ spoločnosti nekandidoval za Progresívne Slovensko. Polícia, ako... Čítať ďalej
23 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik