Šimečka vyzýva Fica na súboj (VIDEO)
23 | 08 | 2023 I Eka Balaskova

Michal Šimečka (Progresívne Slovensko) sa diskusie s Robertom Ficom (Smer-SSD) nebojí. On je presvedčený, že práve preto sa Fico ospravedlnil z dvoch predvolebných duelov, v ktorých sa mali stretnúť. Šimečkovi je to pritom ľúto, lebo tieto voľby vníma, ako súboj minulosti a budúcnosti.

Sám seba pritom vníma, ako budúcnosť. Ako taká budúcnosť môže vyzerať, nedávno zhrnula aj Janka Jányová (Smer-SSD). Šimečka nás však presviedča, že to, že s ním Fico nejde do diskusie, svedčí o jeho strachu z PS. Vyzval ho preto, aby si Robert Fico našiel čas a 3. septembra sa s ním stretol v relácii Na telo.

Bojovník za budúcnosť

„Je mi ľúto, že Robert Fico zrušil už druhý televízny duel, ktorý sme mali naplánovaný. Tieto voľby sú totiž súbojom minulosti a budúcnosti,“ konštatuje Michal Šimečka, pričom minulosť predstavuje práve Robert Fico. Prirodzene, on sa pasuje za tú budúcnosť Slovenska.

„Naopak, Progresívne Slovensko ponúka budúcnosť, preto je veľmi dôležité, pre krajinu je veľmi dôležité, aby sa tieto dve, zásadne odlišné vízie stretli, a mohli porovnať v jednej televíznej diskusii. Bohužiaľ, Robert Fico sa tomu opakovane vyhýba,“ hovorí progresívec Šimečka.

Čaputovej Progresívne Slovensko nie je až tak ODBORNÉ ani NORMÁLNE (VIDEO)
Každý deň čakám, s čím novým, progresívnym, prídu! Smeráčka Janka Jányová dala dokopy niekoľko momentov zložených z vystúpení lídrov Progresívneho Slovenska, ktoré podľa nej dokazujú, že byť progresívny, neznamená byť lepší, ak ostatní. Jányová... Čítať ďalej
31 | 07 | 2023 | Eka Balaškvoá

Toto je tá budúcnosť?

Janka Jányová (Smer-SSD) zhrnula, aká budúcnosť nás čaká s vládou, zostavenou Progresívnym Slovenskom. Od „odborníka“ na dôchodky sme sa dozvedeli, že naši seniori si žijú nad pomery, bývalá predsedníčka na tlačovej besede vraj o sebe ani nevedela a pán Šimečka, ktorý bojuje za adopciu detí transsexuálmi, (čo je podľa neho základné ľudské právo) namiesto rokovania Európskeho parlamentu, obeduje v Prahe. No a baví sa na dopravnom expertovi hlavného mesta, ktorý nepozná bratislavské ulice. "Či niekto už videl jazdiť električky cez Šancovú?," baví sa Jányová na dokrútke.

Vie, čoho sa Fico bojí

„Útočí na PS prakticky denno-denne na svojich tlačovkách. Dokonca sa snaží podsúvať, že všetko, čo sa deje, napríklad aj súčasná práca polície má smerovať v prospech toho, aby PS vyhralo voľby,“ upozorňuje predseda PS, čo podľa neho ukazuje, že presne toho sa Robert Fico obáva.

Výzva druhého prvému

„Pán Fico, príďte mi to povedať z očí do očí. Zrušili ste tú pôvodne plánovanú debatu na ta3 a potom ste sa aj vyhli pozvaniu na 3. septembra, do relácie Na telo. Čiže vás chcem aj takto priamo vyzvať na diskusný duel. Ja si tú nedeľu stále držím voľnú,“ vyzýva Šimečka Fica s tým, že to nie je odvaha, útočiť na politických súperov cez tlačovky.

„Poďme si to povedať do očí,“ uzatvára Šimečka svoje video.

Komentáre pre políciu SR filtruje firma napojená na Progresívne Slovensko
Spoluzakladateľ spoločnosti TrollWall v nedávnej minulosti nadviazala spoluprácu s komunikačným tímom Policajného zboru SR. Na tom by nebolo nič nezvyčajné, keby spoluzakladateľ spoločnosti nekandidoval za Progresívne Slovensko. Polícia, ako... Čítať ďalej
23 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik