Našich diktátorov zrazu zaráža, že ich nenosíme na rukách
23 | 08 | 2023 I Ivan Brožík

Ešte mesiac volebnej kampane. Teda ešte mesiac, počas ktorého sa kandidáti musia pohybovať aj medzi ľuďmi (opicami, dezolátmi, fašistami a konšpirátormi). Potom, v prípade volebného úspechu, sa zas na štyri roky zabarikádujú do straníckych centrál, na parlamentné kluby, do rokovacej sály parlamentu, tam, kde majú výrokovú imunitu a v celých priestoroch budovy aj ochranku. A žranicu takmer zadarmo.

A môžu si potom z toho ich pozemského Olympu nadávať občanom, koľko sa len dá. Do opíc, do konšpirátorov, do dezolátov, do hulvátov, podaktorí do svíň a iní zas prakticky všetkým opozične zmýšľajúcim do fašistov (to je každý, kto má iný názor ako oni). Teraz, keď sa musia „bezbranní“ mesiac pofľakovať v najprimitívnejších straníckych tričkách a s logami svojich partají na, samozrejme, služobných autách, medzi plebsom a nasľubovať mu vlezlými a nechutne sladkými rečičkami a priam lžami tie najsvetlejšie zajtrajšky, ak, pravda, budú tým plebsom zvolení, sú zrazu prekvapení, keď im občania očividne dávajú najavo svoju nevôľu k nim, k ich metódam moci a k ich diletantstvu pri spravovaní všetkého verejného, spoločného, štátneho.

Oni na nás od volieb v roku 2020 nekašlali, doslova na nás výsmešne (prepáčte výraz) srali

"Slušní" Šeligovci, Hegerovci kazatelia a moralisti, nositelia Nobelových cien Remišovci a obchodníci z Tureckého bazáru Kollárovci, chlastači z Dubaja a narušení nevyrušiteľní "obyčajní". A k tomu špeciálne zložky orgánov činných v trestnom konaní, zapredaný sudcovský stav (časť, lebo nedá sa paušalizovať) a ideologické masážne salóny maistreamu s pochybnou povesťou a najmä nepochybnými väzbami na moc.

Ignorovali našu oponentúru, odmietali naše názory, starali sa iba o seba a o svoje zadky, vily, jachty a iné majetky (hoci sú oficiálne nemajetní a bezdomovci, prinajlepšom majú hypotéky na tri životy), nás mali len na platenie daní, odvodov, výdavkov za migrantov a zbraní do vojny na Ukrajine. A inak – držať hubu a krok! Nadávali nám, ponižovali nás, umlčiavali nás, spustili cenzúru, aplikovali si na podporu zištnej svojvôle aj mimoriadne a výnimočné stavy, drzo, bez empatie, mocensky a, samozrejme, pätolízačsky zas voči nejakej aktuálne atraktívnej a vhodnej „veľmoci“.

Teraz vyliezli zo svojich ideologických dier a ako myši na jeseň sa nám pchajú pod nohy

Aby zas bez práce vyžrali to, čo sme „nachosnovali“ do špajze, aby sme prežili. A aby nám tu nechali, tak, ako tie myši, iba tie ich – viete – hovná. Alebo šialený deficit. Arogantné prasce sa vystrkujú na každom rohu a zrazu majú xichty ako – vraví sa – „včela medom osratá“. Tak, akosi nútene „vnímavo“ slizko, vraj pozorne. A tiež vraj citlivo načúvajúc. Farizejské tupé ksichty, služobníčkovia svojich úchylných bohov. Nenaleťte, spomeňte si, za čo nás majú po voľbách, a to hneď ráno na druhý deň po nich. To už im iba prekážame. Stačí si však pustiť zo záznamu ktorékoľvek rokovanie pléna Národnej rady Slovenskej republiky, tam si ich pozrite, nadľudí, sebavedomých, obmedzených a predsa neobmedzených, drzých, arogantných, nadávajúcich, večne povýšených a vždy opľúvajúcich. Neviem ako vy, vážení čitatelia, ale teraz je u mňa môj čas vracať im to. Aspoň ten mesiac. Jeden mesiac v celom jednom volebnom období. Lebo inak musím mlčať a predýchavať. A makať, aby tu aspoň niekto na Slovensku niečo robil. (Odpustite mi všetci, ktorí hrdlačíte za minimállku, alebo ste na podpore, lebo...)

Sťažujú sa, že ("demokrati" ) boli napadnutí

A čo im má národ ružové lupienky hádzať pod nohy? Nuž tak to býva, vážení samozvaní „demokrati“. Každá struna raz praskne, žiadna sa nedá napínať donekonečna. Aj struna odporu a áno, bez problémov napíšem – nenávisti voči vám. Vami vyvolanej a roky živenej. Tej nenávisti, ktorú ste v nás usilovne pestovali, udržiavali a často aj bičovali až do nepríčetna, lebo vy ste tu boli vy, iby vy a nikto okrem vás tu už neexistoval. Vy stranícke aparátčicke nuly, kvákajúce iba a vždy len to, čo vám nadiktovali vaši bosovia! Vám je úplne jedno, či sú to psychopati, oligarchovia, mafiáni, idioti alebo nejaká cudzia moc. Vám ide iba o prachy, funkcie a moc, ktorá by vám ich nerušený prílev udržala. Nastrčili ste si svoje marionety všade tam, kde by mohol byť tento váš, vo voľbách prioritný, záujem ohrozený.

Máte svoju prezidentku, máte svoju políciu, máte svojich prokurátorov a sudcov a máte svojich novinárov a médiá. Máte svojich sponzorov a donorov. Strčte si ich už niekam a vy tam zalezte spolu s nimi. My, občania, máme čosi viac - svoju hrdosť.

Čo sa vám ešte žiada? Nelikvidujte tu tie posledné zvyšky „demokracie“, ktoré sa ešte na Slovensku nejakým zázrakom zachovali. Ste horší, pre Slovensko horší, ako Brežnevova invázia. A rovnako tak ste iba "dočasní".

Hlavne – držte už tie vaše dvojpercentné (a menej) huby, ak sa vám prieči „nejaká“ nespokojnosť – s vami! Ona by totiž mohla mať aj iné podoby, ako má teraz, zatiaľ ešte mesiac pred voľbami.

Baránek: Racionálnym myslením idiota nepochopíte (VIDEO)
Politológ Ján Baránek konštatuje, že súčasné vedenie policie je dôkazom fungovania jedného z Murphyho zákonov o tom, kam to až môže dopracovať človek, ktorý na svoj post nemá schopnosti. Reaguje tým na vedenie polície, ale aj to, ako neschopne koná... Čítať ďalej
23 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik