Beňová k predvolebnej kampani: A kto platí tie “nezávislé diskusie” Denníka N v prospech PS?
23 | 08 | 2023 I Diana Zaťková

Na kampaň najviac minulo Progresívne Slovensko, ktoré má aj najbohatších prispievateľov. Bilbordy majú všade už mesiace a ich ekoúderke to nijako neprekáža. Do toho nepočítam aktivity Dennika N a jeho “nezávislých diskusí”, konštatuje na sociálnej sieti europoslankyňa Monika Beňová (Smer-SSD).

"Smer SSD začal centrálnu kampaň minulý týždeň, 15. augusta, mítingom v Rimavskej Sobote. Nasledovali Košice, Prešov, Vrbové a dnes Bratislava, zajtra Ružomberok atď. Kampaň máme aj bilbordovú, ale držíme sa toho, že radšej každy deň niekoľko stretnutí s občanmi v roznych mestách a obciach ako “výkriky” vylepené popri cestách," pripomína Beňová.

Hlavným motívom ich vystúpení je nenávisť

Europoslankyňa hovorí, že na kampaň najviac minulo Progresívne Slovensko, ktoré má aj najbohatších prispievateľov. Bilbordy majú všade už mesiace a ich ekoúderke to nijako neprekáža. Okrem toho im do nákladov už ale nespadajú aktivity Dennika N a jeho “nezávislých diskusí”, na ktorých otec predsedu PS M. Šimečka hovorí o voličoch Smeru ako o sviniach, bývalý komunista Leško nadáva na komunistov a ten zvyšok vystupujúcich vlastne na všetkých “neliberálov”. Hlavným motívom ich vystúpení je ale nenávisť a to úplne otvorená, voči Smeru a jeho predstaviteľom.

"Do toho náhodne pribudla knižná novinka šéfredaktora Aktuality.sk, ktorý promuje svoju “knihu” pod každým člankom a tajuplne sľubuje “výpovede osob z okolia R. Fica”. K tomuto krátko: P. Bardy ma tiež oslovil. Že píše knihu o R. Ficovi, či by som s ním nepohovorila aj ja. Povedala som, že verím, že ju bude mať autorizovanú od R. Fica a že v takom prípade veľmi rada. Samozrejme, s R. Ficom nehovoril a mne sa už neozval. No a tie isté aktuality uverejnili rozhovor s nejakým týpkom, ten ide ešte do volieb, samozrejme, ponúknuť nejaký apokalyptický príbeh o politikovi. Tipnime si o ktorom," uvádza politička.

Tepláková LADY zvozila opozíciu: ČO STE SI TO NA SEBA NAVLIEKLI? (FOTOGALÉRIA)
Parlamentný módny guru - poslankyňa za OĽaNO Monika Kozelová sa obula do predstaviteľov Smeru, Hlasu a Republiky. Akosi sa jej nezdá, že sa tohtoročné voľby týchto strán nesú v znamení nevinnej, čistej a panenskej bielej farby. čo na to módni... Čítať ďalej
23 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

So Smerom koniec sveta

Do výpočtu Beňovej nedá nezahrnúť billbordovú kampaň, o ktorej kdesi čítala, že keď ľudia nepôjdu voliť, nastane tu koniec sveta, kontext koho voliť “treba” je už evidentný. Teda najmä koho nie.

"Sme rodina si o nás “natáča” videjká, Matovič každého s iným názorom uráža a vykrikuje o nás, SaSkar Grohling natáča o nás, napriek tomu že v minulosti keď mal ešte kaderníctva a chcel ísť do politiky sa ma pýtal, či by za Smer nemohol kandidovať do EP a KDH si radšej vyberie PS, lebo sa asi názorovo zhodujú, nikto nevie v čom, ale ako písal Dennik N po čudesnom rozhovore s reinkarnovaným F. Mikloškom objaviacim v sebe kresťanského liberála, v prospech novej koalície budú musieť “všetci urobiť ústupky”. Tak mňa by zaujímalo, z čoho ustúpi PS, ktoré má dve témy a z čoho KDH, ktoré má jedinú," zamýšľa sa Beňová.

Na záver dodáva: "No a potom tu každý deň v mainstreamových médiách nezabudnú napísať, že to my, Smer SSD máme najdrahšiu kampaň. Že to s nami nikto nepôjde do vlády a že …. . Už ani smiešne to nie je."

Komentáre pre políciu SR filtruje firma napojená na Progresívne Slovensko
Spoluzakladateľ spoločnosti TrollWall v nedávnej minulosti nadviazala spoluprácu s komunikačným tímom Policajného zboru SR. Na tom by nebolo nič nezvyčajné, keby spoluzakladateľ spoločnosti nekandidoval za Progresívne Slovensko. Polícia, ako... Čítať ďalej
23 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik