Joe Biden zaspal počas stretnutia s tými, ktorí prežili požiare na Havaji
23 | 08 | 2023 I Ivan Mihale

Joe Biden sa opäť ocitol v komickej situácii. Súčasný prezident Spojených štátov amerických zaspal počas stretnutia s tými, ktorí prežili požiare na Havaji.

Americký prezident Joe Biden zaspal na stretnutí s obyvateľmi ostrova Maui na Havaji. Podľa zverejneného videa je zrejmé, že šéf Bieleho domu si počas prejavu jedného z rečníkov zdriemol, potom sa prebudil a začal sa neprítomne pozerať na pódium.

Americký prezident Joe Biden a prvá dáma Jill Bidenová pricestovali na Havaj v pondelok 21. augusta. Navštívili najmä ostrov Maui - najviac postihnutý lesnými požiarmi, ktoré zabili najmenej 114 ľudí, viac ako 800 ľudí je podľa oficiálnych údajov stále nezvestných. Prezidentova návšteva prišla dva týždne po katastrofe.

Počas návštevy ostrovov prezidentský pár prisľúbil, že pomôže obnoviť Maui po ničivých lesných požiaroch. Joe a Jill Bidenovci tiež lietali okolo zničených oblastí vrtuľníkom a prechádzali sa vyhorenými ulicami Lahainy.

Na návšteve Havaja mal prezident Spojených štátov oblečené modré nohavice, modrú pruhovanú košeľu a modré tenisky. Svoj výzor si doplnil aj obľúbenými slnečnými okuliarmi.

USA vyzývajú svojich občanov, aby opustili Bielorusko
Veľvyslanectvo USA v bieluruskom hlavnom meste Minsk v pondelok odporučilo svojim občanom, aby "okamžite opustili Bielorusku". Informovala o tom televízia Sky News. "Zvážte opustenie hranice s Litvou a Lotyšskom alebo krajinou," píše sa na webovej... Čítať ďalej
22 | 08 | 2023 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme