Hlas ľudu: Ale keď Čaputová chce, dôvod sa vždy nájde
22 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

Je Fico veštec alebo „len“ skúsený politik? Pýta sa Hlas ľudu, Hlavného denníka, Mária Škultétyová.

Najskôr niečo na odľahčenie. Z detstva si pamätám na jednu povedačku.  Staré ženy hovorili, že ľudia, ktorí vedia veštiť, sa narodili so zubami alebo v nočnej košeli.  Neviem ako Fico, ale predpokladám, že určite prišiel na svet ako normálne dieťa: bez zubov a bez košele. Inak by Tódová o takejto senzácii už dávno písala. Veď ho má prelustrovaného do špiku kostí.

Horúca jeseň

Keď si opozičná banda schválila ako dátum volieb 30. september, už vtedy sa predseda Smeru vyjadril, že jeseň bude horúca a že sa budú diať špinavosti. Pravdaže čakal aj zatýkanie, veď Matovič a Sulík sa tým netajili. Stalo sa.  Významný politik, exprezident policajného zboru, deviatka na kandidátke Smeru, generál Tibor Gašpar bol zadržaný. Zavčasu ráno na svitaní ako zlodeji nabehli k nemu, aby si odviedli  „najväčšieho zločinca“. A skoro ráno ho o pár hodín prepustili na slobodu. Dôvod na väzbu sa nenašiel. Fiasko ako vyšité.

Nezostalo iba pri Gašparovi

Okrem Gašpara bol zadržaný a prepustený  aj vysoko postavený policajt STAHL. Skúsený a prezieravý Fico správne predpokladal, že na rade je SIS-ka a Národný bezpečnostný úrad. Opäť mal pravdu.  Mne sa dokonca vidí, že Hamran robí to, čo Fico povie. Akoby mu Fico napísal scenár. To som si tak trošku zakonšpirovala, ale nemôžem ináč,  keď všetko vychádza podľa Ficových predpovedí.

Bývalý šéf SIS Pčolinský, jeho nástupca Aláč a riaditeľ NBÚ Konečný v čase, keď si po nich prišla NAKA, boli v zahraničí. Vrátili sa, aby mohli vypovedať. Boli zadržaní, a keď sa nenašiel dôvod na väzbu, prepustení na slobodu. Ďalší Hamranov prúser a hanba.

Ale keď Čaputová chce, dôvod sa vždy nájde

Keď treba pozametať všetky špinavosti čurillovcov, prezidentka s Ódorom problém nevidia. „Našich“ ľudí treba chrániť, treba ich očistiť a zlikvidovať všetko, čo ich zo zločinu usvedčuje. Preto ten hon na Aláča, preto  musí byť a bude odvolaný.  

Čo nás čaká ďalej

To sa ešte uvidí. Fico predpokladá aj odvolanie riaditeľa NBÚ a útoky na Žilinku a prokurátorov GP. A možno aj ďalšie zatýkanie špičiek Smeru, aby  vo voľbách nič nestálo v ceste víťazstvu PS. Neprebudený a  nedoučený  Šimečka a celá jeho banda aj  s prezidentkou sa nevedia dočkať.

Je len na nás, aby sme to nedovolili. Voľme skúsených a múdrych politikov. Progresívnej čvarge a  liberálom povedzme  NIE!!!

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik