Čambal: Táto polievka sa PRESOLILA, ľudia budú musieť prehltnúť nechutné ŽRÁDLO!
22 | 08 | 2023 I Ladislav Kováčik

Podpredseda SNS a primátor mesta Holíč Zdenko Čambal priniesol svoje postrehy k aktuálnej zahraničnej aj domácej politickej situácii.

„Na Ukrajine sa rozhára svetový konflikt. Koľko jadrových superveľmocí je zapojených do tohto konfliktu?,“ pýta sa Čambal v úvode svojho príspevku na Facebooku.

„Vraj iba dodávkami zbraní, výcviku, financií a strategických odporúčaní. Na jednej strane stojí nejednotná EÚ a USA. Na ktorej strane stojí Čína, India, Irán, Juhoafrická republika a Brazília? Šrot, ktorého sa angažované štáty rady zbavili, nahradili najmodernejšie superzbrane. Zbrojárske firmy frčia naplno. Rusko varuje a USA začínajú byť opatrnejšie. Vo vyjadreniach i v dodávkach techniky. Táto polievka sa presolila. Veľkohubí politici sa odrazu vyjadrujú k iným témam a ľudia budú musieť prehltnúť nechutné žrádlo,“ vysvetľuje predstaviteľ strany SNS.

Následne hodnotení aj domácu politickú situáciu

Prezidentka sa podľa neho tvári, že neriadi vládu a premiér predstiera, že v bezpečnostných zložkách sa nič vážne nedeje. „Vláda za tri roky padla trikrát a stále tie isté tváre mútia vodu. Plus jedna nová,“ rekapituluje Čambal.

Čambal pokračuje konštatovaním, že predseda Progresívneho Slovenska Michal Šimečka „vyvára“ meno starého otca, ktorému „nesiaha po členky“. Ten totiž podľa politika SNS bojoval za skutočnú demokraciu, za človeka a nie za marketingovú stranu. „Je to ako porovnať kráľa Svätopluka s dámou v paláci. Jeden spájal a druhá rozbíja,“ tvrdí Čambal.

„Alebo sa nebodaj samozvaný maršal Jaroslav Naď podobá generálovi M.R. Štefánikovi? Šéfovia lotérií, okrem bývalého ministra financií, zostávajú obvykle v anonymite. Boh nám pomáhaj. Voľby sa blížia,“ uzatvára Čambal.

Zásadné vyhlásenie Fica: Čaputová a Ódor na strane zločinu (VIDEO)
Postavením šéfa Slovenskej informačnej služby (SIS) Michala A. mimo služby a návrhom na jeho odvolanie sa prezidentka Zuzana Čaputová a premiér Ľudovít Ódor postavili na stranu zločinu a idú chrániť ľudí, ktorí krivili právny systém a sú podozriví... Čítať ďalej
22 | 08 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik