Barbore stále nedá Boris spávať: Chce sa mi zvracať, ty zvrátený úchyl! Si šibnutá, odkazuje Kollár (VIDEO)
21 | 08 | 2023 I Eka Balašková

Na jednej strane sa Barbora Richterová podľa vlastných slov snaží čo najmenej komunikovať na tému Boris Kollár a Sme rodina. Na druhej strane, počas sústredenia sa na súdne konania, na Facebook zavesila sedem minút trvajúce video, v ktorom predsedovi parlamentu Kollárovi naložila, čo sa zmestí na neho, aj na zopár členiek jeho háremu.

A tak sa Richterová postavila pred tyrkysovo zelenú stenu, aby sa vyjadrila k rozhovorom, ktoré Kollár poskytol a tiež k Pluske, ktorú nazvala straníckym časopisom Sme rodina. Upozorňuje však, že spor nemá s vydavateľom/majiteľom, hoci okorenený status pred pár dňami venovala aj jemu. Richterová upozornila, že Kollár jej nekúpil apartmán na vychytenej adrese a že si žije len o máličko lepšie, ako bežný Slovák. 

Sústredená

Richterová upozorňuje, že sa musí sústrediť na súdne konania, ktoré ju s Kollárom čakajú ohľadom výživného a starostlivosti o ich spoločných potomkov.

„Ale niektoré veci sa ignorovať a prehliadať nedajú,“konštatuje Richterová s tým, že Kollár poskytol rozhovor Pluske. Tú prirovná k normalizačnému denníku spred 35 rokov.

Profesionálka Gombitová: Musela na pódium aj napriek smrti bývalej lásky Vaša Patejdla! (VIDEO+GALÉRIA)
V horehronských kúpeľoch Brusno sa každoročne koná Muzikálový večer na pamiatku Jozefa Bednárika. Na tom tohoročnom, ktorý sa konal v sobotu 19. augusta vystúpila aj Marika Gombitová, hviezda kultového televízneho muzikálu Neberte nám princeznú.... Čítať ďalej
21 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

Prirovnáva k Pravde

Tá bola za socializmu ústredným denníkom KSČ, Richterová vydavateľský dom Penty, ktorý vydáva aj Plus 7dní, či Plus 1deň prirovnáva ku komunistickej Pravde s tým rozdielom, že Pluska a „penťácke“ periodiká sú Kollárovým „ústredným denníkom“.

„Nemá to síce veľmi pozitívny efekt, lebo komentáre pod týmito článkami v prospech Borisa Kollára sú plné nadávok a vulgarizmov voči jeho osobe,“ hovorí Richterová, podľa ktorej si Kollár články zbytočne platí, lebo komentáre hovoria za všetko.

Má odkaz pre manželov Haščákovcov

Kollárová vo svojom videu ubezpečila finančníka a jeho manželku, že po porade s právnikom, vymazala všetky svoje príspevky týkajúce sa Penty, pretože ona nie je v spore s Pentou, ani so „Slávom“, ako Haščáka nazvala, ale s Borisom Kollárom. Nezabudla pripomenúť, že tie ju oberajú o čas a energiu.

Čo s tým má Valéria Haščáková?

„Ale keď si redakcia Plus 7dní dovolila zverejniť fotografiu mojich detí, tak som na to zareagovala a napísala som status.

Reprofoto Richterovej statusu / Facebook

Reakcia pani Haščákovej bola neuveriteľná – volal mi jeden známy, ktorého obvinila, že je za to zodpovedný a povedala mu, aby vybavil, nech to vymažem a prestanem urážať jej manžela,“ vysvetľuje nabrúsená Richterová s tým, že ona deti pani Haščákovej ešte nevidela, ale keby chcela, môže im vybaviť medializáciu v množstve novín a časopisov. 

Vie vôbec, čo chce? 

Kollár síce v jednom momente skonštatoval, že hľadá tú pravú, s ktorou by sa mohol oženiť, no hneď na to upozorňuje, že žiadna žena od neho predsa nemôže čakať, že keďže on je už raz taký, že zrazu začne žiť usadlým životom seriózneho manžela.

BORIS KOLLÁR ŠOKUJE SLOVAMI O SVADBE! CHCE SA OŽENIŤ! (Galéria)
Dostať súčasného predsedu parlamentu Borisa Kollára (Sme rodina) do manželského stavu, to je tajný sen asi mnohých žien túžiacich po dobre zabezpečenom živote. Ono to však nie je až také ľahké – detí, ako smetí, mamičky rovno na futbalové družstvo... Čítať ďalej
18 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

Ale späť k Borisovi...

„Tváriš sa, ako Brunejský sultán, ktorý sa stará o blaho svojich žien a detí a všetky žijú v maximálnom pohodlí a luxuse,“rozhorčuje sa Richterová, aby divákom objasnila, že väčšina matiek jeho detí býva v prenajatých bytoch, vozia sa v autách na lízing a dovolenku si vraj musia zaslúžiť.

Richterová, Kollár, foto: FB/BR | Kde sú tie časy, keď sa viedli "per pazuch"... Dnes si nevedia prísť na mená.

Trie Barbora biedu?

„Moje zabezpečenie popisuješ, ako vysoko nadštandardné. Áno. Ak to porovnám s bežným občanom, tak si žijem trošku lepšie,“ súhlasí Richterová, no podľa nej je primitívne a nehodné muža vykrikovať jej, čo všetko jej a jej deťom dal. Starať sa o deti je jeho povinnosť a Richterová mu vyčíta, že začal spomínať už aj nakúpené kabelky.

„Zabudol si ešte spomenúť kefu na wc a moje spodné prádlo,“ neprestáva byť uštipačná.

Dom v kukuričnom poli

Richterová tiež Kollárovi pripomína, že už sa jej to bridí mu to pripomínať, ale nezabezpečil ju apartmánom na vychytenej newyorskej adrese, ale len domom v kukuričnom poli, rozpadávajúce sa auto, apartmán na Donovaloch je len malý dvojizbový byt a školu Arturovi nezaplatil. Tiež mu vytkla, že namiesto nej platil Pčolinského advokátov, keď bol tento vo väzbe.

Tí tam podľa Richterovej za ním chodili denne, aby spolu hrali karty a za to brali sto eur na hodinu. No a to, čo Boris nazýva luxusnou dovolenkou, je dovolenka v úplne bežnej destinácii. Pýta sa tiež, kde na to berie Heringhová, keďže boli na dovolenke na rovnakom mieste. Richterová uvažuje, kde berie peniaze Andrea Heringhová, ďalšia z radu Borisových mamičiek, ktorá nikdy nikde nepracovala, ale len výdavky na deti ju vyjdú podľa Richterovej na dvadsaťtisíc mesačne.

TY KOKOS! Senzácia! Takýto gól len tak neuvidíte (VIDEO)
Trnavským Bílým andelom šlo v poľskej Poznani o veľa. Hoci počas celého zápasu boli Poliaci herne lepší súper, záver bol excelentný a Trnava postúpila do baráže Európskej konferenčnej ligy. Postup nemali istý "Vyťažila z minima maximum.... Čítať ďalej
18 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Nevie, čo je nezištná pomoc

„Na svete existujú aj ľudia, ktorí dokážu pomáhať aj nezištne. Pre teba je to nemožná predstava, ale sú ľudia, ktorí mi pomôžu aj bez toho, aby ma chceli napustiť a urobiť mi bruško,“konštatuje priam nevkusne Richterová, ktorej to bruško Kollár urobil len dvakrát.

Je jej z neho zle

„Povedal si o mne, že som šibnutá, že ľutuješ moje deti, že so mnou musia žiť. Vyvodím z toho, samozrejme, dôsledky, ale obdivujem tvoju odvahu, niekoho nazvať šibnutým,“ sľubuje Richterová s tým, že Kollárov život sa nedá nazvať ľudským správaním. Pripomína mu, že keď spolu žili, držal ju v izolácii – nemohla mať sociálne siete a až teraz jej ľudia píšu zážitky s Borisom a jeho správaním, posielajú jej dôkazy o tom, aké je zviera.

Nechce sa jej to zverejňovať

Richterová síce tvrdí, ako sa jej chce zvracať, a nechce sa jej to zverejňovať, no vzápätí pokračuje výpočtom vekových kategórií a pohlaví, s ktorými si Kollár užíval.

„Už len čakám, či sa mi niekto ozve, že si zoofil,“ konštatuje, pričom ak si niekto dovolí mu niečo vyčítať, reaguje vyhrážkami.

Dramatický záver

„Tak kto skutočne si, Boris Kollár? Aj teba čakajú štyri kubické metre v Slávičom údolí, čo si myslíš, že si nejaký nadčlovek? Výnimočný si iba v negatívnom zmysle. Si zvrátený úchyl,“ uzatvára Richterová s tým, že byť otcom neznamená len platiť výživné.

Je za tým popôrodná depresia?

Patricia Vítteková si myslí, že keď bola Richterová s Kollárom spokojná a doteraz jej nevadilo, že chlapci majú pár nevlastných súrodencov, nemohla byť natoľko naivná.

„Chápem, že po pôrode môže byť žena citlivá, ale nemá právo verejne klamať, urážať každého, kto jej protirečí a byť zákerná, pomstychtivá a zlá. A to, čo sa jej teraz stalo, ona sama spravila Andrei Heringhovej,” zamyslela sa nad jej konaním Patrícia Vitteková.

ŠOU POKRAČUJE: Richterová nazvala Vittekovej dcéru prostitútkou! Speváčke PRASKLI NERVY
Barbora Richterová absolvovala pred časom vyšetrenie na detektore lži. Chcela dokázať, že jej tvrdenia sú pravdivé a Boris Kollár a Patricia Vitteková sú klamári. No nezostalo iba pri tom. Okrem vyťahovania špinavého prádla na predsedu parlamentu... Čítať ďalej
12 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik