Hudba porazila festival politickej piesne Pohodu!
22 | 08 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

LOVESTREAM priniesol najväčší koncert v histórii Slovenska! Imagine Dragons boli veľkolepým finále 2. ročníka. Samozvaný “kráľ” slovenskej letnej festivalovej scény – Pohoda, bol zosadený. To, čo sa podarilo cez víkend na festivale Lovestream, sa už len tak neuvidí.

Festival LOVESTREAM navštívilo počas celého uplynulého víkendu približne 100-tisíc ľudí, no až 60-tisíc z nich prišlo na bratislavské letisko vo Vajnoroch počas posledného dňa. To sa ešte nikdy predtým na Slovensku nestalo. Jedna z najočakávanejších udalostí roka vyvrcholila koncertom americkej skupiny Imagine Dragons.

Ľudia chcú muziku, nie politiku

Kým Lovestream lámal rekordy, tohtoročná Pohoda sa ani nevypredala. “Presné číslo Kaščák neuviedol, ale potvrdil, že festival tento rok vypredaný nebol. Tvrdia, že jedna či dve tisícky návštevníkov hore-dole pri podujatí s 30-tisícovou kapacitou veľký rozdiel nespravia,” píše hudba.zoznam.sk.

Liberáli v Denníku N už spustili obhajobu v duchu, že “kým napríklad Pohoda stavia svoj program na celej škále rôznych spevákov aj žánrov a schválne nevolá superhviezdu, aby ovládla celý festival, koncepcia tohto festivalu je iná. Lovestream je nastavený tak, aby všetko smerovalo k tej najväčšej hviezde, ktorej koncert ju uzavrie.”

Počas celého trvania festivalu dohliadala na jeho priebeh bratislavská krajská polícia. Hliadkam Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave pomáhali aj bratislavskí mestskí policajti a príslušníci Hasičského a záchranného zboru. "Spolu prijímali a vykonávali opatrenia, ktoré sa ukázali ako účinné a efektívne. Na záver každého dňa zabezpečili, aby bol rozptyl desiatok tisíc návštevníkov plynulý a obišiel sa bez niekoľkohodinových zdĺhavých kolón vozidiel, čím v mnohom suplovali opatrenia organizátora podujatia," priblížili policajti.

Policajti dohliadali aj na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky. Ako priblížili, zistených bolo iba zopár protiprávnych konaní a dopravných priestupkov. Tie boli vyriešené na mieste napomenutím alebo v blokovom konaní.

Politici reagujú: Čaputová sa oficiálne postavila na čelo policajného prevratu! (VIDEO)
Prezidentka Zuzana Čaputová dočasne pozbavila riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS) Michala Aláča výkonu štátnej služby. Nezostalo to bez búrlivých reakcií. Prezidentka sa dnes odstavením riaditeľa SIS Aláča oficiálne postavila na čelo... Čítať ďalej
21 | 08 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik