Hlas ľudu: Stanovisko SKAP k zdravotnému stavu Igora Matoviča
24 | 08 | 2023 I Mária Škultétyová

Dnes ráno ma zvonček upozornil na túto správu: Na základe stránok, s ktorými ste sa interagovali, by sa vám mohla páčiť skupina Podporujeme Igora Matoviča a Veroniku Remišovú.

Prečo nie, povedala som si a zabrúsila som na odporúčanú stránku. Oplatilo sa. Medzi inými „vecami“ som našla aj stanovisko SKAP k zdravotnému stavu Igora Matoviča.

Ponúkam vám ho v celej jeho kráse

Po dnešnom zasadaní vydala SKAP /Slovenská komora amatérskych psychiatrov/ stanovisko k psychickému stavu Igora Matoviča. Na úvod je potrebné uviesť, že SKAP som založil ja, som zároveň jej jediným členom, predsedom a hovorcom.

SKAP hľadala odpoveď na jedinú otázku. Je Igor Matovič skutočne blázon? Odpoveď je jednoznačne áno. Iba blázon sa postaví mafii s holými rukami a nebojí sa! Iba blázon ohrozuje seba a svojich najbližších len preto, že vidí čo sa na Slovensku deje a nechce sa s tým zmieriť.

V minulosti sme tu už podobných hrdinov mali, ale nedopadli dobre. 22.apríla 2008 bez stopy zmizol novinár Pavol Rýpal a čo sa stalo Janovi Kuciakovi ani netreba pripomínať, je to ešte čerstvé a každý si to ešte pamätá. Čo spája týchto troch? Rovnako všetci traja poukazovali na nefunkčnosť systému, na miliardové rozkrádačky štátneho majetku a na neskutočné nárasty majetku niektorých štátnych funkcionárov či sudcov, ktorí predávali rozsudky.

Keď sa blížili voľby 2016, tak vtedajší premiér robil tlačovky s Daňovým priznaním Igora Matovič, čím sa dopustil trestného činu s trestnou sadzbou 2-5 rokov. V jeho prípade dokonca je možné túto sadzbu zvýšiť na 3-8 rokov, keďže to robil s cieľom poškodiť inú osobu v súťaži. Napriek tomu, že z krátkodobého hľadiska to zabralo, voľby 2016 Smer vyhral, postupne to vyšumelo a bolo treba vymyslieť niečo nové.

Čo už poviete na človeka ktorý roky podniká, platí vysoké dane a svoj majetok nadobudol legálne. Ako sa zbavíte konkurenta, ktorý nemá za sebou aféry, nič nepotrebuje skrývať a žije usporiadaným životom? Poviete, že je blázon!

Samozrejme, keď to opakujete tisíc krát a pár vám naklonených novinárov sa pridá, tak nejaké to percento skutočných bláznov tomu uverí. Nepretieklo Dunajom veľa vody a zrazu na psychiatrii končia priatelia Roberta Fica! Toho Roberta Fica, za ktorého vlády bola Monika Jankovská štátnou tajomníčkou na MS a jeho osobný priateľ Jozef Brhel, ktorý vo veľkom obchodoval so štátom.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Bielik: Matovič sa cíti ako MUŽ PRED TANKOM z fotky môjho otca! (VIDEO)
Matovičovi by som jednu nikdy nenatiahol, slabších nebijem! Šimon Žďárský sa moderátora Petra Bielika vo svojej relácii na Startitupe pýtal na jeho nedávnu konfrontáciu s predsedom OĽaNO Igorom Matovičom. Ako sa do hory volá, tak sa z nej aj... Čítať ďalej
19 | 08 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik